Cladera es presenta al Consell de Mallorca amb l’objectiu de presidir la institució i consolidar les polítiques engegades aquesta legislatura

La candidata socialista ha insistit en el fet que “el millor aval és la feina feta aquests 4 anys, perquè hem revertit els anys de gestió d’una dreta nefasta que va tenir les retallades com a lema”

Catalina Cladera, la candidata socialista a presidir el Consell Insular de Mallorca, ha presentat el seu projecte als socialistes de l’illa en un Consell Polític celebrat avui horabaixa, amb una premissa ben clara: sortir a guanyar les eleccions de maig per “poder continuar amb les polítiques que ja hem començat a aplicar aquesta legislatura”.

“El millor aval és la feina que hem fet aquests 4 anys, perquè hem revertit els anys de gestió d’una dreta nefasta que va tenir les retallades com a lema. Els socialistes tenim una gran responsabilitat, la més gran dins el marc de les esquerres, perquè ens creim totes les polítiques socials que defensam. No consentirem una passa enrere en aquest sentit”, ha dit Cladera.

Catalina Cladera ha agraït a la militància socialista la confiança dipositada en el seu projecte i ha volgut reconèixer de manera especial la tasca realitzada pels consellers socialistes “que s’han deixat la pell aquesta legislatura i han aguantat el pes de la gestió del Consell de Mallorca, tot i no presidir la institució”.

En aquest sentit, Caldera ha destacat algunes de les fites assolides aquesta legislatura, com per exemple “donar una perspectiva més propera al turisme, ajudar els ajuntaments a desestacionalitzar, apropar el comerç al ciutadà, cuidar de les arrels i de la cultura dels pobles, posar seny a les places turístiques, incrementar els pressupostos del Consell, amb especial menció a l’IMAS, o mantenir i ampliar instal·lacions esportives”, entre d’altres.

Mercedes Garrido, secretària general dels socialistes de Mallorca, ha posat de relleu l’experiència de Cladera en política municipal com a un dels principals valors de la seva candidatura. “L’objectiu amb Catalina es governar i presidir. És la millor candidata, perquè és valenta, decidida i té molta experiència, no només com a consellera d’Hisenda, sinó també com a regidora de sa Pobla, cosa que li dóna la visió de la política municipal”, ha explicat Garrido, qui també ha remarcat una de les principals fortaleses del partit socialista per a aquestes eleccions municipals.

“Per primera vegada en la història de Mallorca som l’únic partit polític que és presentarà a tots els municipis de l’illa, i també els únics que ja hem triat els candidats per als municipis de més de 20.000 habitants. Els nostres candidats són la nostra fortalesa”, ha conclòs la secretària general dels socialistes de Mallorca.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed