Catalina Cladera lliura els avals per convertir-se oficialment en la candidata socialista al Consell de Mallorca

Cladera ha presentat en els terminis previstos pel reglament de l’organització el màxim d’avals necessaris per poder ser proclamada candidata a la presidència de la institució insular

La precandidata al Consell de Mallorca Catalina Cladera ha presentat avui els avals per ser proclamada de manera oficial candidata dels socialistes a presidir la institució insular. Cladera ha lliurat, dins els terminis previstos, el màxim d’avals necessaris. El lliurament d’avals és el penúltim pas formal del procés que estableixen el reglament de primàries del PSIB-PSOE per designar candidats, un procés que finalitzarà amb el recompte i la revisió dels avals presentats.

Catalina Cladera ha agraït la confiança de la militància socialista a la seva candidatura. En els darrers dies s’ha reunit amb pràcticament totes les agrupacions socialistes de Mallorca i els ha presentat el seu projecte de marcat caràcter municipalista amb què espera governar des de la proximitat.

El seu objectiu és “fer front als perills que amenacen de fer enrere les conquestes socials” que s’han assolit aquesta legislatura.

Avui és el darrer dia perquè els precandidats presentin els avals que els permetin ser proclamats candidats oficialment. Avui horabaixa es reunirà la Comissió de Garanties per fer la revisió d’avals i proclamació provisional de candidats.

Source: Federació de Mallorca – Portada FSM

Comments are closed