Catalina Cladera presenta als militants de Palma la seva proposta “basada en el municipalisme” per a la institució insular

Catalina Cladera ha defensat la feina feta aquests 4 anys en la recuperació de drets i prestacions socials i ha posat de relleu les “inversions reals” que han arribat a Palma fruit de la Llei de Capitalitat

La precandidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presentat a la militància socialista de Palma les seves propostes per a la institució insular. Cladera ha començat la intervenció recordant la feina feta els darrers 4 anys, “que ha servit per recuperar drets i prestacions socials per a tots els ciutadans de les Illes Balears”, cosa que, ha recordat “estam obligats a seguir lluitant perquè són aquests drets els que fan de la nostra societat un exemple d’igualtat d’oportunitats i no una societat classista, retrògrada i injusta”.

En aquest sentit, Cladera ha insistit en la necessitat de defensar aquests drets socials “dels atacs de la dreta, més dreta que mai en els darrers 40 anys” i ha apel·lat a la unitat del partit per fer front “als perills que amenacen amb fer enrere totes aquests conquestes socials que hem assolit”. “El nostre poder municipal encara és més evident si ens mostram units contra la involució democràtica, els totalitarismes i les injustícies socials”, ha remarcat Cladera.

Cladera també ha defensat la feina feta els darrers quatre anys, una feina que ha servit per recuperar drets i prestacions socials. Alhora ha remarcat que encapçala aquest projecte “per continuar amb les polítiques que hem duit a terme aquesta legislatura, per seguir garantint la qualitat de vida dels ciutadans i per sortir de les polítiques que varen malmenar l’estat del benestar. És aquí cap a on hem de seguir fent feina”, ha destacat.

La precandidata al Consell de Mallorca també ha posat de relleu les inversions que aquesta legislatura han arribat a Palma fruit de la Llei de Capitalitat i ha insistit en la necessitat de continuar aquest camí en la pròxima legislatura. “Des del Consell de Mallorca hem de fer feina plegats [amb Palma] en polítiques de mobilitat, habitatge i serveis socials”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed