Cosme Bonet: “Anar a votar el 10N no és cap drama, és un privilegi, perquè molts no pogueren votar durant 40 anys”

El candidat socialista al Senat demana la màxima mobilització progressista perquè “la frustració de votar per segona vegada és menor que la frustració que molts de votants van sentir amb els resultats de les eleccions andaluses després d’haver-se abstès”

El candidat socialista per Mallorca al Senat, Cosme Bonet, ha compartit un sopar amb els militants i simpatitzants socialistes de Sant Llorenç, per analitzar la situació política de cara a les pròximes eleccions generals del 10 de novembre.

Allà, Bonet ha aprofitat per demanar a tothom que es mobilitzi perquè “anar a votar el 10N no és cap drama, és un privilegi, perquè durant 40 anys no es pogué anar a les urnes ni una sola vegada”.

El candidat socialista considera que el votant progressista “sap que si s’abstén l’amenaça de les tres dretes segueix allà”, i ha advertit que “la frustració de votar per segona vegada en 6 mesos és molt menor que la que van sentir molts de votants progressistes que es van abstenir després dels resultats de les eleccions andaluses”.

A més a més, Bonet ha transmès als Socialistes de Sant Llorenç que el PSIB-PSOE afronta aquestes noves eleccions “amb força, amb valentia i amb més il·lusió encara de tenir un Govern progressista presidit per Pedro Sánchez que tregui al país del bloqueig i comenci a afrontar la multitud de reptes que tenim per endavant”.

Bonet no ha volgut passar per alt tot el que s’ha aconseguit en el temps que ha governat Sánchez, com l’augment de les pensions, la pujada del Salari Mínim Interprofessional a 900 euros, la consolidació del descompte de resident del 75% o l’aprovació del nou Règim Especial per Balears.

Per això, el candidat al Senat ha considerat que “sobren els motius per tornar a guanyar les eleccions, amb una majoria més àmplia que la del 28 d’abril, i contribuir amb els nostres vots a fer possible un Govern d’Espanya socialista”.

Al sopar també ha assistit el secretari de Política Municipal dels Socialistes de Mallorca, Juli Dalmau, el pròxim batle de Sant Llorenç, Pep Jaume “Gall”, i la secretària general de l’agrupació, Maria Galmés.

Leave a Reply