Informació pràctica i d’utilitat sobre el COVID-19

En aquesta pàgina hi trobaràs informació pràctica i d’utilitat relacionada amb el COVID-19 a l’illa de Mallorca, des d’un resum de les mesures aprovades pel Consell i els ajuntaments per fer front a la crisi sanitària i les seves conseqüències, com enllaços a les pàgines oficials on hi trobaràs informació actualitzada per les administracions competents o guies de què es pot fer en cada Fase del Pla de Desconfinament.

És responsabilitat de tots actuar amb calma i prudència, seguir en tot moment el que dictin les institucions i complir amb les mesures de protecció. Per això, és indispensable consultar els canals oficials i no contribuir a la propagació de notícies falses.

Gràcies per la teva col·laboració.

Pla de desconfinament per a Mallorca

El Govern d’Espanya ha preparat un Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat, integrat per 4 fases basades en indicadors sanitaris, l’àmbit d’aplicació de les quals serà, en el cas de Balears, cada una de illes que conformam l’arxipèlag.

Mallorca, des del 21 de juny, ja es troba en l’anomenada NOVA NORMALITAT.

Consulta en el BOIB el decret de la presidenta sobre què es pot fer a les Illes Balears en la Nova Normalitat.

Pla de reactivació econòmica i social

El Consell de Mallorca ha elaborat el pla Mallorca Reacciona per impulsar la reactivació econòmica i social de l’illa.

Es tracta d’un pla fruit del diàleg amb la societat civil, partits polítics i els agents socials i econòmics. Inclou mesures adreçades a la contenció del COVID-19 i per a l’estimulació dels sectors productius, amb l’objectiu de pal·liar els efectes socials i econòmics de la crisi derivada de la pandèmia.

Coneix les principals mesures aprovades

Hem compilat en un document únic les principals mesures econòmiques i socials preses pel Govern d’Espanya, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca per combatre les conseqüències de la pandèmia del COVID-19.

Consulta’l i descarrega’l en els següents enllaços:

També pots consultar en més detall tota la informació relativa als àmbits autonòmic i estatal en la pàgina especial COVID-19 de la web del PSIB-PSOE.

Web especial COVID-19 Consell de Mallorca

El Consell de Mallorca ha habilitat una pàgina web especial COVID-19 amb informació de servei per als ciutadans i ciutadanes i per els ajuntaments de l’illa.

Consulta-la fent clic en el següent botó.

Vols més informació?

Consulta els canals socials del Consell de Mallorca on trobaràs tota la informació actualitzada.

@ConselldeMca

ConselldeMca

  @ConselldeMca

Per als treballadors

Per a les empreses

Per als autònoms

Per garantir l’accés a l’habitatge

Per combatre la violència masclista

Per no deixar ningú enrere