El PSIB-PSOE demana el vot a Sa Pobla “per poder lluitar pels drets de la gent gran i garantir que tothom pugui ser atès on ho desitgi”

La candidata al Consell de Mallorca ha participat en una trobada amb gent gran on ha explicat els principals compromisos dels socialistes pel que fa a dependència

Els socialistes de Sa Pobla han celebrat avui una trobada amb gent major a la qual han participat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el Secretari d’Idees i Programes del PSIB-PSOE i vicepresident de l’IMAS, Javier de Juan, i la candidata socialista a la batlia de Sa Pobla, Xesca Mir.

Cladera ha reiterat el seu compromís de “reduir a zero les llistes d’espera i procurar que tothom que ho desitgi pugui ser atès a ca seva”, una de les principals apostes socialistes de cara a la pròxima legislatura.

Per aquest motiu, ha demanat “votar amb seny” aquest diumenge, ja que “els majors sabeu millor que ningú què és viure en una Espanya sense drets ni llibertats”.

També Javier de Juan ha demanat el vot per als socialistes “perquè som els únics que feim avançar aquest país en drets socials”, i ha reiterat el compromís socialista d’impulsar una llei “per garantir els drets de la gent major, i que cadascú pugui decidir on i de quina manera vol envellir”.

De Juan ha explicat que “els socialistes hem vist que la manera d’acabar amb les llistes d’espera no és només construir residències, sinó posar els mecanismes a l’abast perquè qui ho vulgui pugui ser atès en el seu entorn” i que “els recursos es desplacin cap a la persona i no a l’inrevés”.

Per la seva banda, Xesca Mir s’ha compromès a “seguir donant suport i dinamitzant les associacions de gent gran” per tal que “puguin fer activitats de cada vegada millors”, i a “millorar i organitzar els espais per tal que en puguin treure el màxim profit”.

Mir ha assegurat que, per la seva condició de treballadora social, “conec bé com funcionen els serveis socials, quines són les necessitats que teniu com a persones majors, i també he vist de prop la dependència” i per això “seré capaç de tocar les portes que s’hagin de tocar i treballar per garantir que tingueu tot allò que podem posar al vostre abast des de l’Ajuntament”.

Source: Noticies Fedaració Mallorca

Comments are closed