El PSIB-PSOE destaca les mesures dels governs progressistes que, en un moment de gran incertesa, “pensen en les famílies i la classe treballadora”

Els Socialistes de les Illes Balears destaquen que “la gent pot tenir clar que té al darrere uns governs que es preocupen pel seu benestar i que prendran totes les mesures que siguin necessàries”

El PSIB-PSOE ha valorat molt positivament les mesures desplegades pels governs progressistes d’Espanya, liderat per Pedro Sánchez, i de les Illes Balears, liderat per Francina Armengol, per fer front a les conseqüències de la guerra a Ucraïna i que estan provocant un increment de la inflació que es tradueix en greus complicacions per a les persones més vulnerables, les classes treballadores, les petites i mitjanes empreses i els autònoms.

Així, el secretari d’Organització del PSIB-PSOE i senador per Mallorca, Cosme Bonet, ha recordat que “en un context internacional molt complicat en què es genera una gran incertesa sobre l’economia a tot Europa” és de ressaltar el fet de poder comptar “amb uns governs que estan enfocant tota la feina a donar respostes a la gent, pensant en les famílies, els treballadors, les empreses i els autònoms”.

Un seguit de mesures, ha realçat el socialista, que han de permetre “que puguem afrontar aquesta tardor d’incertesa en les millors condicions possibles”. “La gent ha de tenir clar que té al darrere uns governs que es preocupen pel seu benestar i que prendran totes les mesures que siguin necessàries”, ha posat de relleu.

Per la seva banda, el secretari de Ciutat, Àrea Metropolitana i Mobilitat Sostenible de la Federació Socialista de Mallorca, Óscar Cereijo, ha remarcat específicament les mesures dels dos governs progressistes per abaratir el preu del transport públic i facilitar a les famílies la mobilitat.

“Aquestes mesures ajudaran les famílies, més de 350.000 usuaris a totes les Illes Balears, a arribar millor a final de mes i a combatre els efectes de la inflació, amb estalvis de fins a 240 euros”, ha emfasitzat el socialista.

Cereijo, a més del considerable estalvi econòmic que suposarà aquesta mesura, no només per la reducció del preu dels bitllets sinó també per l’estalvi en combustibles, ha remarcat que es tracta “d’una oportunitat perquè milers de persones deixin aparcat el cotxe i agafin el transport públic, molt més sostenible”.

Finalment, el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Ares Fernández, ha qualificat les mesures aprovades com a “imprescindibles i una mostra més del compromís dels governs progressistes per millorar les condicions de vida de les persones joves”.

“L’empenta dels governs d’Espanya i de les Illes Balears cap als joves queda palesa amb polítiques com l’aprovació de la llei autonòmica de la joventut, el bo de lloguer jove, la pujada del salari mínim, la davallada de les taxes universitàries o la reforma laboral, que ens està atorgant l’estabilitat que tant mereixem”, ha conclòs Fernández.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed