Els Socialistes de Mallorca es preparen per “fer història aquesta primavera i aturar la dreta que vol fer-nos retrocedir en drets i llibertats”

Al voltant de 80 regidors, regidores, batles i batlesses de l’illa han participat en un acte de municipalisme en el marc de la Conferència Política Insular al qual ha assistit Catalina Cladera

La Federació Socialista de Mallorca ha reunit avui dematí una vuitantena de batles, batlesses, regidors i regidores de l’illa en un acte en què s’han compartit experiències i propostes de política municipal en un acte emmarcat en la Conferència Política Insular al qual ha assistit Catalina Cladera, candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca.

Cladera ha destacat “el poder municipalista del PSIB-PSOE” i ha insistit en el fet que, precisament, aquest municipalisme “és la base i la força dels socialistes”, ja que és als ajuntaments on es fan “polítiques més properes als ciutadans i el que nosaltres pretenem és configurar municipis més propers, més sostenibles, més socials, més oberts i més democràtics”.

En aquest sentit, la candidata socialista ha explicat que, avui dia, “els socialistes gestionam els interessos de 3 de cada 4 habitants de Mallorca”, concretament amb 13 batlies, 120 regidors i regidores i participant en el govern de 25 ajuntaments de Mallorca.

Cladera també s’ha mostrat confiada en el fet que a les eleccions del 26 de maig “la base municipalista dels socialistes creixerà” i ha dit que els estan preparats per “fer història aquesta primavera aturar la dreta que vol fer-nos retrocedir en els avenços aconseguits en drets, llibertats i benestar social”.

En l’acte d’avui s’han abordat alguns dels temes que més preocupen els veïns i veïnes de qualsevol municipi de l’illa, com són l’educació, la sanitat, les polítiques per als joves, l’habitatge o l’atenció domiciliària per a gent gran. “Avui volem compartir experiències i fer propostes que seran la base del programa electoral per a les eleccions del 26 de maig”.

Source: Portada

Comments are closed