Els Socialistes de Mallorca posen en marxa tota la maquinària electoral per encarar les eleccions del 2023 amb força

Catalina Cladera: “Traçam el full de ruta per als pròxims mesos perquè, a partir de setembre, encaram un nou curs polític i els i les socialistes tenim la mirada posada a les eleccions del pròxim any”

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat durant la Comissió Executiva del partit que “de cara a setembre, posam tota la maquinària electoral en marxa per encarar les eleccions del 2023 amb força”. Així, Cladera ha avançat que “des de la Federació ja hi estam fent feina en el full de ruta per als pròxims mesos perquè tenim la mirada posada al maig del pròxim any”.

D’aquesta manera, Cladera ha incidit que “traçam el full de ruta per als pròxims mesos amb la preparació del programa electoral, les noves candidatures i amb programes de formació inclosos dins l’Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera”. Cal recordar que la Federació Socialista de Mallorca ha realitzat el primer curs d’estratègies de comunicació política local a Pollença, Inca, Palma i Manacor.

També, l’Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera ha realitzat el curs de valors socialistes que juntament amb el d’estratègies de comunicació política local hi ha participat més de 100 persones d’un total de 26 agrupacions locals. D’altra banda, s’ha de recordar que la FSM va celebrar l’assemblea de regidors i regidores a Sant Llorenç i ha participat en les inauguracions de les noves seus de les agrupacions de Felanitx i Llucmajor.

Pel que fa a l’actualitat política, Cladera ha expressat que “feim una valoració positiva de les mesures que ha posat en marxa el govern del nostre secretari general i president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, perquè amb una crisi energètica i amb inflació ha adoptat un nou escut de protecció social per no deixar ningú enrere”.

Finalment, Cladera ha exposat que “els i les socialistes sempre estam devora la gent quan més ho necessita”, i hi ha afegit que “vàrem adoptar mesures de protecció durant la pandèmia i, ara, amb una inflació global causada per la guerra de Putin contra Ucraïna, també tornam a fer el mateix: mesures social per protegir la ciutadania”.

Leave a Reply