Els Socialistes de Mallorca valoren positivament el consens arribat amb els socis del pacte per assolir un acord que beneficiï tot l’esport de l’illa

Andreu Alcover: “Els partits que conformen el pacte de govern al Consell de Mallorca continuarem enfocats en complir els Acords de Raixa que ha estan àmpliament executats, però encara queda feina per fer”

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha valorat positivament “la capacitat de consens i diàleg amb els socis del pacte” per arribar a un acord que “beneficiï a tot l’esport de Mallorca”. Unes declaracions que ha fet el socialista amb relació al nou acord del Consell de Mallorca que fa arribar el suport de la institució a l’activitat esportiva dels clubs de Mallorca.

D’aquesta manera, el portaveu socialista ha expressat que “hem arribat a un acord, a través del diàleg i la voluntat de consens que entenem que és beneficiós per a tots” i hi ha afegit que “sobretot per l’interès general, però, també, per tot l’esport de Mallorca”. “Continuarem enfocats en complir els Acords de Raixa que ja estan àmpliament executats, però encara queda feina per fer”, ha subratllat.

Quant a les peticions de Més per Mallorca, el socialista ha exposat que “pensam que tothom ha de poder expressar el seu vot i per això acceptam que les modificacions de crèdit es puguin votar per separat”. Finalment, Alcover ha incidit que “l’objectiu continua sent el mateix i esperam obtenir el suport suficient per enfortir els clubs esportius de Mallorca”.

Leave a Reply