La Federació Socialista de Mallorca aposta per un govern d’esquerres a Capdepera manifestant el màxim suport al candidat i batle Rafel Fernández ‘que no farà cap passa al costat’

Catalina Cladera: “apostam per una entesa entre el PSIB-PSOE i MES per Mallorca perquè el govern progressista sigui una realitat. Si no és així, i governa el PP, serà perquè MES per Mallorca ho haurà volgut

La Federació Socialista de Mallorca aposta per un govern d’esquerres a Capdepera manifestant el màxim suport al candidat Rafel Fernández “que no farà cap passa al costat”. Així ho ha manifestat, Catalina Cladera, Secretària general de la Federació Socialista de Mallorca després del comunicat llançat per MES Capdepera en el dia d’ahir.

La Secretària general del Socialistes de Mallorca ha manifestat que “el nostre partit aposta per una entesa entre el PSIB-PSOE i MES per Mallorca perquè el govern progressista sigui una realitat i si no és així, i governa el PP a Capdepera serà perquè MES per Mallorca ho haurà volgut”. A més a afegit que “som inflexibles i no donarem el cap d’algú que ha treballat tant per desenvolupar polítiques progressistes al poble”.

“No entenem l’actitud del partit ecosobiranista després de tants d’anys de governs d’esquerres al municipi de Capdepera i per això volem treballar conjuntament amb polítiques que continuïn transformant la vida dels ciutadans del municipi”, ha conclòs Cladera.

Leave a Reply