Remedios Cañadas, elegida nova Secretària General dels Socialistes de Son Servera, es marca com a fita revalidar el govern municipal el 2023

Cañadas substituirà al capdavant de l’Agrupació Socialista de Son Servera a Natalia Troya, acutal batlessa del municipi, qui ha agraït a la militància del municipi el suport rebut aquests anys

L’Agrupació Socialista de Son Servera s’ha reunit en assemblea per elegir nova Comissió Executiva, que encapçalarà com a Secretària General Remedios Cañadas, amb l’objectiu de tornar a governar el 2023. Li ha fet costat la Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera.

Cañadas substituirà en el càrrec a Natalia Troya, actual batlessa del municipi, qui ha agraït a l’agrupació el suport durant tots aquests anys i ha desitjat “empenta i coratge” a la nova direcció del partit al municipi, alhora que els ha encoratjat a “continuar fent feina com la família que som”.

La nova Secretària General ha exposat que continuarà en la mateixa línia que el mandat que acaba de cloure, durant el qual, ha ressaltat, “s’ha aconseguit millorar molt el nostre municipi”. A més, a més, s’ha marcat com a principals objectius “donar tota la importància a l’agrupació, que per a nosaltres és vital, i reforçar-la”.

“En aquests darrers anys s’ha aconseguit millorar molt el nostre municipi, però encara queden molts de reptes per aconseguir”, ha explicat Cañadas, qui ha exposat que vol un municipi “igualitari, sostenible, amb valors i en el qual tota la ciutadania tengui el seu espai”.

D’altra banda, Cañadas ha realçat el sentir socialista que l’ha acompanyada des de sempre. “Sempre he duit amb mi els valors socialistes, i és un orgull ser la nova Secretària General dels Socialistes de Son Servera”, ha agraït.

Per la seva banda, la Secretària General dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha assenyalat que “avui comença una nova etapa amb la mirada posada el 2023, per tornar a tenir una batlia socialista”, alhora que ha encoratjat la militància a continuar “mobilitzats” perquè “tenim molt per explicar”. Cladera també ha agraït a Troya “tots els anys de dedicació i compromís”.

 

Comissió Executiva Agrupació Socialista de Son Servera

Secretaria General: Remedios Cañadas

Secretaria d’Organització: José Luis Ruiz

Tresorer: Fa Fang Dong Hu

Secretaria de Comunicació: Sergio Valbuena

Secretaria de Política Municipal: Cata Servera Elhauge

Secretaria d’Acció Electoral: Toni Torres

Secretaria d’Igualtat: Dori Moreno

Secretaria de Dinamització: Pedro Calzado

Leave a Reply