Gori Estarellas: “El nostre projecte és el del seny, la cordialitat i les idees clares, i som l’única alternativa de govern a Llucmajor”

La secretària general dels socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha lloat la gestió d’Estarellas i el seu equip, els quals “han demostrat que en quatre anys es pot donar la volta al municipi”

Els socialistes de Llucmajor han presentat la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig en un acte celebrat a s’Arenal de Llucmajor en el qual el candidat a la reelecció a la batlia, Gori Estarellas, ha repassat la feina feta aquesta legislatura i ha explicat el seu projecte de futur.

Estarellas ha destacat com a punt fort del seu govern la gestió econòmica. “Fa quatre anys ens vàrem trobar un deute del 100%. Nosaltres l’hem reduït als 0 euros i sense deixar de fer inversions. Això és una demostració de com de seriosament ens prenem els socialistes els doblers públics, una de les principals responsabilitats de tots els ajuntaments”.

El batle i també candidat a la reelecció ha destacat així mateix que el projecte socialista “és el projecte del seny, la serenitat, la cordialitat i les idees clares” i ha destacat que surt a guanyar el 26 de maig perquè “som l’única alternativa de govern a Llucmajor i també a les Illes Balears”

A l’acte de presentació ha acudit Mercedes Garrido, secretària general dels socialistes de Mallorca, qui ha destacat la bona gestió de Gori Estarellas al capdavant del consistori llucmajorer. “En només quatre anys, Gori i el seu equip han aconseguit donar la volta al municipi”, ha emfasitzat la socialista, qui també ha expressat la seva confiança en què Estarellar revalidi la batlia, ja que “és impossible que el que va desfer el PP durant vint anys es pugui arreglar en només quatre”.

De la mateixa manera, Garrido ha destacat la importància del moment polític que vivim i s’ha referit a aquest com “el més important des de la Transició” perquè “el PP i Cs s’han llevat la careta”. En aquest sentit, Garrido també ha recordat que els socialistes surten a guanyar totes les eleccions perquè “cada vegada que governa l’esquerra, Espanya canvia de forma radical, per això no podem permetre que torni la dreta”.

Source: Federació de Mallorca – Municipis

Comments are closed