Toni Bordoy és elegit precandidat a la batlia d’Esporles

“Volem un poble on la gent visqui bé i estigui contenta”, ha dit Bordoy, que també ha estat proclamat regidor de l’ajuntament en substitució de Juli Dalmau

Toni Bordoy ha estat elegit precandidat dels socialistes a la batlia del poble. “Me present per dos motius bàsics: perquè em fa ganes fer feina per al poble i crec que hi ha coses a millorar i perquè realment crec que des de la ideologia del PSIB-PSOE podem aportar moltíssim”, ha explicat Bordoy.

Ara s’obre una nova etapa per a Bordoy, que també ha estat proclamat regidor de l’Ajuntament d’Esporles en substitució de Juli Dalmau, qui ha ocupat el càrrec els darrers set anys. Respecte del camí cap a la batlia Bordoy, ha dit que l’afronta “amb molta d’il·lusió i amb moltes ganes de fer feina” i ha posat en valor l’equip que farà feina amb ell durant aquest procés. “Tenc el convenciment que compt un equip molt bo i que pot aportar moltíssimes coses al poble”, ha destacat.

El projecte de Bordoy passa per fer feina per i per al poble d’Esporles. “M’agradaria arribar a un poble on no només governem cap al poble, sinó també que el poble, de manera real i fàctica, participi en les decisions de Govern. Volem un poble on la gent visqui bé i estigui contenta”.

Per la seva banda, Juli Dalmau ha agraït les mostres de suport rebudes per part dels que han estat els seus companys en el consistori i ha desitjat molta sort i encerts a Toni Bordoy, de qui ha dit que no té cap dubte que farà una “magnífica feina en benefici de l’interès general d’Esporles”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed