Alcover critica que el Partit Popular difongui notícies falses sobre l’estat del poliesportiu de Sant Ferran ‘per crear crispació i intranquil·litat’

Llorenç Galmés ha creuat una línia que mai hauria d’haver traspassat

El portaveu del Grup Socialista del Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha criticat aquest dimarts que el Partit Popular difongués una notícia falsa, quant a l’estat del poliesportiu de Sant Ferran, amb l’objectiu de crear crispació i intranquil·litat.  A dia d’avui, el centre acull a 50 persones sense sostre per a protegir-les del COVID-19 i no hi ha cap perill de contagi per legionel·la. 

 

D’aquesta manera, Alcover ha expressat que “no s’entén com un partit polític pot aprofitar la situació actual per fer política amb un tema que no s’hauria d’haver fet”. A més, el portaveu socialista ha demanat al PP que “transmeti les seves informacions amb rigor i no posat nerviosisme en uns usuaris, que com la resta de societat, no en necessita”. Ha afegit que “el senyor Galmés ha passat una línia de moralitat que no hauria d’haver passat”.

Així, Alcover ha indicat que “si el PP hagués tingut dubtes reals de si el poliesportiu tingués legionel·la o no, només hauria d’haver-ho demanat al Consell de Mallorca i els hagueren contestat que no n’hi ha hagut ni tampoc n’hi ha ara”.  El portaveu socialista ha fet esment que “no entén l’oposició que està fent el PP i que ara és un moment per tirar tots del carro i no posar pals a les rodes”.

 

Cal recordar que, el passat dissabte 28 de març, representants del Partit Popular varen expressar per les xarxes socials que el Govern de les Illes Balears estava utilitzant ‘propaganda política del PSIB-PSOE’. Va quedar demostrat que la dreta va modificar el cartell oficial del Govern per treure un rèdit polític.

Leave a Reply