Alcover: “Tenim un full de ruta realista i ambiciós per a liderar la transformació i l’estratègia de futur a Mallorca”

El portaveu del Grup Socialista valora positivament l’aprovació de prop del 60% de les propostes presentades per l’oposició al Debat de Política General del Consell de Mallorca

El Ple del Consell ha aprovat avui prop del 60% de les propostes de resolució que han presentat les diferents formacions polítiques arran del debat de política general, fet que pel portaveu del Grup Socialista, Andreu Alcover, “demostra la capacitat de diàleg i de consens d’aquest equip de govern”.

Durant el Ple, el portaveu socialista ha remarcat que “tenim un full de ruta realista i ambiciós per a liderar la transformació i l’estratègia de futur a Mallorca, un full de ruta que està recollit als Acords de Raixa”.

Alcover ha destacat la feina que està fent l’equip de govern perquè Mallorca sigui destí turístic sostenible i de qualitat; per seguir desenvolupant polítiques socials que no deixin ningú enrere; polítiques d’igualtat valentes i eficaces per lluitar contra la intolerància; per seguir fomentant les energies renovables i la bona gestió

dels nostres recursos; per l’estabilització de l’ocupació pública; per continuar donant suport als ajuntaments en la seva gestió municipal, i per seguir fent una excel·lent execució del pressupost de la institució insular.

El portaveu socialista ha lamentat que només El Pi hagi fet propostes relacionades amb els Fons Europeus Next Generation. “No fan aportacions al Pla Mallorca Circular, no fan cap referència als Fons Europeus, a la inversió de futur per a Mallorca. I amb això demostren una vegada més que no tenen projecte de futur per l’illa i que no són l’alternativa per a governar”.

Així mateix, ha destacat l’esmena a la totalitat de les propostes presentades per la ultradreta.

Leave a Reply