Els socialistes de Felanitx demanen una intervenció urgent per reparar el mur posterior del cementeri abans de Tots Sants

El portaveu Xisco Duarte, explica que els danys estructurals s’han vist accentuats els darrers anys i afecten a tota l’àrea compresa entre les sepultures 248 i 256

Els socialistes de Felanitx, poques setmanes abans de la celebració del Dia de Tots Sants, demanen a l’equip de govern una solució urgent a l’estat d’abandó en el qual es troba la part posterior del cementiri municipal, concretament el mur perimetral de la part posterior i que afecta l’àrea compresa entre les sepultures 248 i 256.

“Els danys estructurals que sofreix aquests murs de contenció s’han vist accentuats els darrers anys i es troben plens d’humitats, esquerdes en el maó i cornises amb pèrdua de material. Els arbustos i arbres creixen molt aviat, i si no es mantenen adequadament, les seves arrels fan molt mal a tota l’estructura, causant greus d’anys que posen en risc tant al recinte com als visitants”, explica Xisco Duarte, portaveu del PSIB-PSOE de Felanitx.

Els socialistes de Felanitx volen remarcar l’extraordinària feina que realitzen els treballadors municipals en el manteniment i neteja de les instal·lacions.

“Gràcies a ells, el cementiri de Felanitx és un dels cinc millors cementiris d’Espanya. Però, tot això xoca amb la deixadesa que està demostrant el govern actual en la conservació del recinte exterior i en reparar aquesta estructura, tan rellevant i especial”.

Els socialistes de Felanitx denuncien que “no es poden donar excuses per a justificar aquesta situació atès que l’Ajuntament disposa de mitjans econòmics necessaris per a evitar que aquest mur continuï deteriorant-se, posant en risc a tota l’estructura. L’única cosa que fa falta és gestionar adequadament els diners públics, cosa que el regidor encarregat sembla incapaç de fer amb l’eficàcia mínima exigible”.

Per tot això, els socialistes demanen mesures urgents per condicionar la zona posterior del cementiri abans de l’1 de novembre.

Leave a Reply