Andreu Alcover: “Cladera ha detallat un pla de present i futur per estar al costat de les famílies i les classes mitjanes i treballadores de Mallorca”

El portaveu Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha animat a l’oposició a dir quines de les 13 noves mesures socials i econòmiques per als ciutadans de Mallorca pensen criticar

El portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha valorat positivament discurs de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, en el marc del Debat de Política General de 2022, ressaltat que “la presidenta ha detallat un pla de present i futur per estar al costat de les famílies i les classes mitjanes i treballadores de Mallorca”.

Així, Alcover ha exposat que “Cladera ha definit un pla sòlid per a aquesta institució i per aquesta illa, materialitzat en una bateria de mesures de 22 milions d’euros”. El socialista s’ha referit a les mesures anunciades per la presidenta durant el debat que tracen un escut social que complement a les mesures autonòmiques i estatals.

El portaveu socialista al Consell de Mallorca ha incidit que “anim als grups de l’oposició a dir quines de les 13 mesures socials i econòmiques, presentades al Debat per als ciutadans i ciutadanes de Mallorca, pensen criticar”, i hi ha afegit que “la mesura estrella del PP sempre és abaixar els impostos, mentre que Cladera ha presentat 13 mesures que de veritat pal·liaran els efectes de la inflació per a les famílies”.

“Dubt que el Partit Popular, durant el seu torn, sigui propositiu”, ha dit Alcover qui ha aprofitat per dir que “la presidenta ha deixat que en moments de dificultat hem ‘d’empènyer tots junts’, però això el Partit Popular no ho va fer durant la pandèmia ni ho farà ara durant aquesta crisi derivada de la guerra d’Ucraïna”.

Finalment, Alcover ha deixat constància que “aquesta legislatura ha estat complicada perquè s’ha hagut de gestionar una pandèmia i les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi d’Ucraïna, però s’ha sabut reaccionar i s’ha gestionat sempre al costat de la gent d’aquesta terra”. “Aquest és el camí que continuarem fent durant els propers mesos”, ha conclòs.

Recursos addicionals

Leave a Reply