Javier de Juan: “Les crisis ens han de servir per aprendre i aprofitar-les per fer coses que abans pareixien inamovibles”

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat la segona edició de l’Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera que ha comptat amb la participació del Vicesecretari General de l’FSM, Javier de Juan

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat aquest divendres la segona jornada de l’Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera. El vicesecretari General de l’FSM, Javier de Juan, ha clausurat l’acte destacant que “les crisis ens han de servir per aprendre i aprofitar-les per fer coses que abans pareixien inamovibles”.

De Juan ha fet esment als dos eixos d’aquesta Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera: el paper de la socialdemocràcia davant els reptes actuals i futurs. Sobre aquest tema ha destacat que “des del partit socialista es treballa en la creació d’oportunitats per a totes les persones i la reducció de les desigualtats”. A més, es fa feina per “fer realitat el pas d’una economia lineal a una economia sostenible i circular respectuosa amb el territori” ha comentat.

L’altre eix del qual ha parlat el Vicesecretari General de l’FSM és el de les crisis com oportunitats d’innovar i enfortir lideratges. De Juan ha fet incís en què “les crisis són doloroses, però també són oportunitats, els socialistes ens caracteritzem per treballar per pal·liar aquest dolor i aprofitar les oportunitats que sorgeixen”.

En aquesta segona jornada de l’Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera hi ha participat el Secretari de Cooperació i Política Internacional del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, que ha donat la benvinguda a tots els participants i ha volgut tenir un record per Antoni Alemany “era una persona que ara ens ajudaria a entendre la situació geopolítica actual perquè pensava en les solucions i no en els problemes”.

L’acte ha comptat amb una taula rodona amb Ana Soage (experta en el món àrab, analista política i col·laboradora de El País), Mariola Urrea (jurista, professora de dret internacional i Unió Europea de la Universidad de la Rioja i analista política a la Cadena Ser) i Cristina Font (investigadora del CSIC i sinologista, analista política i tertuliana a la Cadena Ser). El president de la Comissió d’Exteriors del Congrés dels Diputats, Pau Marí Klose, ha moderat la taula rodona.

Leave a Reply