Rosa Maria Bestard: “Repetesc candidatura a Campanet pel meu compromís amb el poble i amb el PSIB-PSOE”

La secretària general dels socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a la secretària general dels socialistes Campanet, Rosa Maria Bestard, que ha anunciat que repetirà candidatura a la batila

L’actual batlessa i secretària general de l’Agrupació Socialista de Campanet, Rosa Maria Bestard, ha anunciat que repetirà candidatura a les eleccions del 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Rosa Maria Bestard en aquest anunci. També ho ha fet la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre.

Bestard ha fet l’anunci en un sopar davant diferents militants i simpatitzants socialistes i ha començat el seu discurs donant les “gràcies a tots els regidors per la gran feina que han fet i també a la gent del carrer perquè també ens ajuden a millorar el poble”.

La secretària general dels socialistes de Campanet ha comentat: “em vaig presentar per primera vegada perquè no tenia arguments per no fer-ho i reptesc per compromís socialista, per compromís amb tot vosaltres, que ja sou família, per estima a Campanet i pel projecte socialista de futur que tenim per Campanet. El nostre projecte és de futur i per això hem de seguir governant a Campanet quatre anys més, per continuar millorant el nostre estimat poble”.

Per la seva banda, la secretària general dels socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Rosa Maria Bestard en el seu anunci. Cladera ha destacat que “na Rosa és una dona més que valenta que ha governat amb solvència a Campanet. El poble ha descobert una nova forma de fer feina on s’han notat grans canvis tot i les crisis que ens ha tocat viure”

Cladera ha conclòs “als socialistes ens defineix estar devora la gent i adaptar-nos a cada moment de dificultat. El 2023 hem de seguir a les institucions per garantir l’estat del benestar. Molta força a na Rosa i a tot l’equip, estic segura que el maig del 2023 Campanet continuarà sent socialista”.

Leave a Reply