L’Agrupació Socialista d’Andratx recupera la històrica revista ‘Punt de Vista”

Toni Bordoy: “És important fer arribar la feina i les propostes que els i les socialistes feim a Andratx, Mallorca i Balears d’una manera veraç i allunyada dels rumors i les polèmiques de la dreta”

L’Agrupació Socialista d’Andratx ha recuperat la històrica revista socialista ‘Punt de Vista’ que tornarà a circular per Andratx després de més de 10 anys. La revista que va posar en funcionament militants històrics com Jose Ángel Prieto o Epi Méndez, entre altres, ha estat presentada a l’assemblea davant la militància i els simpatitzants socialistes d’Andratx.

El Secretari General dels Socialistes d’Andratx, Toni Bordoy, ha explicat que “el retorn de ‘Punt de Vista’ és una oportunitat per dirigir-se a la ciutadania d’Andratx, ja que és important fer arribar la feina i les propostes que els i les socialistes feim a Andratx, Mallorca i Balears d’una manera veraç i allunyada dels rumors i les polèmiques de la dreta”.

A més a més, Bordoy ha destacat que “en moments on el populisme i la polarització és més clara que mai, els i les socialistes consideram que hem de traslladar la informació a la ciutadania amb responsabilitat”, i hi ha afegit que “així podrem arribar més fàcilment als nostres veïnats i veïnades, i no apostar únicament per les noves tecnologies i les xarxes socials”.

També, el president de l’Agrupació i portaveu del Grup Municipal Socialista, Toni Mir, ha assegurat que “reprendre el projecte d’aquesta revista és essencial i reconeix la feina de dirigents històrics del partit”. “La revista va néixer amb la vocació que qualsevol andritxol i andritxola tinguessin un lloc on poder veure que pensaven els socialistes i anys després, tenim la mateixa oportunitat”, ha exposat Mir a la militància.

Mir ha incidit que “aquest mitjà de comunicació es reprèn amb la idea d’explicar la nostra labor a l’Ajuntament d’Andratx i a l’oposició, què és el que passa al nostre municipi i informar de la gestió que fa l’actual equip de govern a l’Ajuntament, al més pur estil Ayuso”.

El primer número comptarà amb l’explicació de l’acord de les dretes per la moció de censura, les propostes fetes els darrers mesos, articles d’opinió sobre l’estat de la policia local o de la mesura d’ajudar a les famílies amb infants 0-3 anys. A més, tindrà un apartat de ‘xiuxiuejos’ amb les curiositats més destacades del municipi.

Finalment, des de l’Agrupació Socialista d’Andratx han convidat a tothom qui vulgui participar en la revista ‘Punt de Vista’ perquè sigui un “projecte dinàmic” a través del correu: psoeandratx@gmail.com o, presencialment, a l’Agrupació cada dijous al carrer Escultor Nofre Alemany, 17, a Andratx.

Recursos addicionals

Leave a Reply