Carmen Palomino és elegida nova secretària general de l’Agrupació Socialista de Palma Nord

La nova executiva planteja treballar amb cinc línies principals: la dinamització de l’agrupació, el contacte amb les entitats i associacions, la rendició de comptes i política municipal, la política sectorial i la formació

L’assemblea de l’Agrupació Socialista Palma Nord ha elegit per unanimitat a Carmen Palomino com a nova secretària general de l’agrupació local, la qual rellevarà el càrrec a Catalina Calafat, a qui ha agraït la seva tasca i dedicació al capdavant de la formació en els darrers anys. 

 

D’aquesta manera, Palomino ha expressat que “els objectius principals de l’agrupació seran convertir Palma Nord en una agrupació referent”. També ha incidit que “iniciarem una campanya d’afiliació constant, impulsarem la formació dels militants i simpatitzants i dinamitzarem l’agrupació perquè sigui un espai obert i de debat”. 

 

La presidenta dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha agraït  la gestió que ha fet Calafat a l’Agrupació Socialista de Palma Nord. Així, Garrido ha expressat que “Calafat ha estat sempre compromesa amb l’agrupació i amb el partit”. A més, Garrido ha expressat que “necessitam que s’obri el debat a les agrupacions i que el partit porti el debat al carrer, a les associacions i a tots els col·lectius dels barris perquè allà és on es crea l’opinió que farà que continuem tenint un govern progressista a les institucions”.

 

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Palma i batle del municipi, José Hila, s’ha posat a disposició de l’Agrupació de Palma Nord per “escoltar les propostes i resoldre els dubtes que tinguin els ciutadans”.

Noves línies d’actuació a Palma Nord

 

Una de les línies per la qual aposta la nova executiva és la dinamització de l’agrupació. Palomino ha explicat que “obrirem la seu el màxim de dies possibles i farem jornades informatives perquè la gent que s’apropi pugui estar informada de tot”. A més, ha avançat que es reprendran els ‘Debats a la fresca’, un format de debat d’estiu d’actualitat política.

 

També, reprendre el contacte amb les entitats, associacions i veïnats. La nova secretària general ha destacat que “es recuperarà la trobada anual de veïnats on podran exposar les problemàtiques dels barris d’una manera oberta i directa”.

 

La rendició de comptes i la política municipal és una de les línies del pla de treball de la nova executiva. Palomino ha explicat que “es crearà un grup de treball per analitzar els problemes dels diferents barris i també rendirem comptes a la Trobada amb les associacions i entitats”. 

 

Un altre punt a destacar és la política sectorial. “Proposarem la realització d’actes sectorials a tots els barris d’acord amb els problemes destacats per apropar les polítiques que s’estan desenvolupant tant al Consell de Mallorca com al Govern balear”, ha dit Palomino.

 

Per últim, la nova secretària general de Palma Nord ha expressat la voluntat de treballar per millorar la formació dels simpatitzants i militants, millorar la comunicació de l’agrupació i, també, mantenir una campanya d’afiliació permanent. 

Leave a Reply