Catalina Cladera: “A les eleccions de 2023 complirem el nostre objectiu, guanyar les eleccions i ampliar forces per tots els territoris de Mallorca”

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha encapçalat el Consell Polític que presidirà Xesc Miralles

La Federació Socialista de Mallorca ha reunit avui per primera vegada en l’actual mandat i de manera presencial el Consell Polític, màxim òrgan de decisió entre congressos, i que ha estat encapçalat per la Secretària General de l’FSM, Catalina Cladera. Els membres del Consell Polític avui també han aprovat la composició de la mesa de l’òrgan, que presidirà Xesc Miralles.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha començat el seu discurs donant l’enhorabona a la nova mesa del Consell Polític i posant en valor la feina feta aquests darrers mesos “a Mallorca, hem fet una feina important aquests darrers mesos on hem celebrat un tota de 48 assemblees”.

Cladera ha comentat que “ara que han acabat les assemblees és el moment de continuar fent feina, per exemple, el pròxim dilluns començarem a Pollença d’Escola Antoni Alemany, un projecte impulsat per Bea Gamundí que servirà a tots els militants de les agrupacions locals per agafar força de cara a les eleccions del 2023”.

La socialista ha destacat la gestió que ha fet el PSIB-PSOE de la pandèmia “hem d’estar orgullosos de la gestió que hem fet de la pandèmia, no hem deixat a ningú enrere, hem estat al costat de la gent, al costat dels sectors econòmics, hem fet un escut social. Hem demostrat que estam devora la gent en els moments més difícils. Tot i les urgències de la pandèmia, no hem deixat de complir el nostre projecte polític”.

De cara a les eleccions del 2023, Catalina Cladera, ha llançat un missatge d’encoratjament i força “volem seguir sent la primera força a Mallorca, hem d’ampliar resultats allà on governam i allà on estem a l’oposició. Ara ens toca a tots fer feina de carrer i escoltar a les necessitats i demandes de la gent. Les agrupacions locals sou clau, sou la base, el poder socialista està a la base. Les agrupacions locals vos heu d’activar, podeu comptar amb la Federació per tot el que necessiteu”.

Dreta i ultradreta: “Hi ha una dreta que vol entrar a les institucions sigui com sigui, inclús pactant amb l’ultra dreta”

En un moment del seu discurs, Cladera ha advertit del perills que suposaria que la dreta arribés al poder “ja ho han demostrat, faran el que sigui per intentar arribar a les institucions, inclús pactar amb l’ultra dreta. El discurs de la dreta és el de baixar impostos, el que no expliquen és que això suposa una baixada de serveis públics i de l’estat del benestar. Som el partit que podem aturar la dreta i la ultra dreta”.

Paraules del president del Consell Polític

El president del Consell Polític de la Federació Socialista de Mallorca, Xesc Miralles, ha explicat que “moltes gràcies a tots i a totes pel vostre suport, gràcies per confiar amb nosaltres per la gestió d’aquest Consell Polític. També agrair als membres de la mesa que vulguin compartir amb jo aquesta responsabilitat”.

Miralles ha afegit que “és el moment de ser presents a tots els racons de Mallorca, hem d’escoltar, reflexionar i també actuar. Aquest Consell Polític ha de servir per escoltar-nos els uns als altres i, entre tots, fer propostes per avançar cap l’objectiu comú”.

Recursos addicionals

Leave a Reply