Catalina Cladera: “Aquesta Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera servirà per compartir pensaments i ideologia i reforçar-nos de cara a les eleccions del 2023”

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat la primera edició de l’Escola de Tardor amb el nom d’Antoni Alemany i Cladera que ha comptat amb Catalina Cladera, Idoia Mendia i Ignacio Urquizu

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat aquest divendres la primera edició de l’Escola de Tardor amb el nom d’Antoni Alemany i Cladera a Alcúdia, poble on va ser batle entre 1987 i 2003. La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha comentat que aquesta Escola serveix per “compartir pensaments i ideologia i reforçar-nos de cara a les eleccions del 2023”.

Cladera ha destacat que “iniciam el curs polític i el curs electoral amb aquesta edició de l’Escola de Tardor Antoni Alemany i Cladera aquí a Alcúdia, en honor a Antoni Alemany. El pròxim divendres 14 d’octubre celebrarem la segona edició amb altres ponents a la sala de conferències de CCOO de Palma”.

El títol d’aquesta edició de l’Escola de Tardor és ‘La innovació com a resposta davant la crisi. Nous lideratges per a nous temps’. La Secretària General de l’FSM ha comentat que “avui comptam amb dos ponents molt destacats, d’una banda, Ignacio Urquizu, sociòleg i batle d’Alañiz (Terol), que farà una ponència titulada: la socialdemocràcia en els reptes actuals que afrontam com a societat. D’altra banda, comptam amb Idoia Mendia, secretària d’estudis i programes del PSOE i vicelehendakari segona del Govern Basc. Amb ella compartiré un diàleg que tractarà sobre la crisi com a oportunitat d’innovar a les institucions públiques i enfortir lideratges”.

Per la seva banda, Mendia ha comentat que “és un honor venir aquí a Alcúdia, a Mallorca i compartir amb ells experiències de com els lideratges es forgen en temps de crisi i com les crisis es poden convertir en oportunitats”.

Durant l’acte, s’ha retut homenatge a Antoni Alemany i Cladera i s’ha fet entrega d’un ram de roses a familiars d’Antoni. A més, s’ha projectat un vídeo d’homenatge en el qual apareixen diferents membres del PSIB-PSOE que van compartir moment amb ell tant al Consell de Mallorca com a l’Ajuntament d’Alcúdia. A part de familiars, també hi ha estat presents diferents membres històrics de l’Agrupació Socialista d’Alcúdia com Bàrbara Rebassa, Begoña Hernández o Melchora Gómez.

Leave a Reply