Els socialistes d’Alaró valoren positivament la modificació de crèdit que permetrà la compra de la finca del Castell d’Alaró per part del Consell de Mallorca

Aina Munar: “Des de l’Agrupació Socialista d’Alaró estam molt satisfets i sempre hem confiat en la gestió que  s’ha fet des del Consell de Mallorca”

Els socialistes d’Alaró s’han mostrat molt satisfets amb l’aprovació al Ple Extraordinari del Consell de Mallorca d’una modificació de crèdit que permetrà la compra de la finca del Castell d’Alaró. Al Plenari hi ha assistit la secretària general de l’Agrupació Socialista d’Alaró, Aina Munar.

Munar ha destacat que “estam molt satisfets i sempre hem confiat en la gestió que s’està fent i s’ha fet des del Consell de Mallorca amb aquest tema. S’ha fet molta feina per intentar solucionar tots els problemes que s’han trobat. La consellera de territori, del PSIB-PSOE, Maria Antònia Garcias, ha fet una gran labor”.

La secretària general dels socialistes d’Alaró ha afegit que “ens ha sorprès l’actitud del portaveu del Partit Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, durant la seva intervenció al Plenari. És el moment de fer feina tots plegats i no posar pals a les rodes a totes les passes que s’estan fent des del Consell de Mallorca”.

Leave a Reply