Catalina Cladera, nova secretària general dels Socialistes de Mallorca: “tenim el projecte, els valors i les persones per guanyar el futur”

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, destaca a l’acte de cloenda del 14è Congrés de la FSM la nova executiva “un gran equip que representa la gent de la nostra illa i el nostre territori liderat per una persona compromesa i amb gran capacitat de feina”

“Assumesc, amb l’equip que m’acompanya, una gran responsabilitat, amb humilitat, amb orgull, amb molta il·lusió i molt de respecte. Respecte pels que m’han precedit, pels 142 anys d’història, per tota la gent que ha anat creant aquest gran partit, pels anys de lluita, de reivindicació, d’avanços i de progrés”, així ha començat la seva intervenció Catalina Cladera com a nova secretària general dels Socialistes de Mallorca al 14è Congrés de la FSM.

“Respecte a la militància, que fa gran aquest partit, i a la ciutadania que ens donen suport i que dipositen la seva esperança en les nostres polítiques”, ha afegit.

Cladera ha defensat davant una sala amb més de 350 militants que “som el partit que millor representa a la societat mallorquina, som Mallorca, amb un projecte socialista que impulsam des de totes les institucions, des del govern de les illes, des del consell i els ajuntaments, un projecte que inclou a tothom i que no deixa ningú enrere. El partit més preparat per afrontar els reptes de futur. Som futur”

En aquest sentit, Cladera ha destacat els reptes que tenim al davant, la urgència de treballar per la sostenibilitat ambiental, la sostenibilitat econòmica i social. Per garantir una Mallorca més verda i més ecològica, per un futur econòmic més just i més resilient a Mallorca, per continuar enfortint l’estat de benestar, amb polítiques socials, per l’accés a un habitatge digne, per una ocupació de qualitat, per gent gran, joves, per la igualtat, per no retrocedir ni un mil·límetre en drets i llibertats”.

És per això que com a secretària general dels socialistes de Mallorca us deman que a partir de demà facem feina per governar a cadascun dels ajuntaments de Mallorca, d’Andratx a Capdepera, de Pollença a Santanyí, a Sa Serra, a Es Pla, Es raiguer… a tots els racons de Mallorca. Hem d’estar presents, hem de governar en totes les institucions, perquè som una garantia de gestió, una garantia de defensa de drets i llibertats, una garantí de feina per l’interés general”.

En aquest sentit, ha incidit que “som l’única força política capaç de construir un projecte per una societat moderna, progressista, inclusiva, solidària, pensant amb tots. Tenim el projecte les idees, els valors i les persones per guanyar el futur, per fer la Mallorca que volem, per construir la Mallorca del futur”.

Cladera hi ha transmet a la militància que “hem de ser capaços d’obrir el partit a tothom que vulgui formar part. Hem d’estendre el nostre projecte a tota la societat. Amb feina, amb lluita, humilitat, diàleg, a peu de carrer, devora la gent. Estic convençuda que junts i juntes ho podem fer”

Per concloure, la secretària general dels Socialistes de Mallorca ha citat una frase d’Eleonor Roosvelt “El futur pertany als qui creuen en la bellesa dels seus somnis”. Els socialistes no només creiem en la bellesa dels nostres somnis, sinó que els feim realitat. Companys y companyes, el futur és nostre”

Intervenció de Francina Armengol
Per la seva part, Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, ha agraït la feina feta a la comissió executiva salient, especialment en aquests darrers mesos. “Sempre m’he sentit orgullosa de ser socialista, però mai com ara, durant aquests mesos de pandèmia, temps amb moltes dificultats,. Perquè quan la gent esperava tant de nosaltres, hem estat a l’altura de les circumstàncies. Em sent orgullosa de la nostra societat i de tots els socialistes, de cada batle i cada regidor, que hagués estat extraordinaris”

Armengol ha destacat la representativitat del socialisme a Mallorca “tenim representació en tots els municipis, som sa força de Mallorca, els que millor representant a la nostra societat. El projecte de futur socialista es farà realitat, seguirem transformant aquesta illa a millor”.

Així mateix, la secretària general del PSIB-PSOE, ha destacat els valors de les persones que conformen la nova Executiva “un gran equip que representa la gent de la nostra illa i el nostre territori. Una nova Executiva liderada per Catalina Cladera, una persona fantàstica, compromesa, incansable, amb una capacitat de feina enorme, una dona exigent amb un gran cor. Estam en les millors mans”

Leave a Reply