Catalina Cladera presenta la candidatura del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca pensada per “tornar a governar quatre anys més” i que combina renovació i experiència

Catalina Cladera: “És una candidatura pensada per tornar a governar 4 anys més des del rigor, la dedicació constant i el compromís amb els ciutadans i ciutadans de Mallorca, com hem fet des de 2015”

La presidenta i candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presentat als Jardins de la Misericòrdia la candidatura del Partit Socialista al Consell de Mallorca. Cladera ha comentat que “és una candidatura pensada per tornar a governar 8 anys més des del rigor, la dedicació constant i el compromís amb els ciutadans i ciutadans de Mallorca, com hem fet des de 2015”.

A més, Cladera ha comentat que la candidatura presentada és “un gran equip, plural, divers preparat i compromès que ara mateix ja podria començar a fer feina per Mallorca”. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca ha afegit que “estam millor preparats que mai per afrontar els reptes socials, econòmics i mediambientals de Mallorca”.

D’altra banda, Cladera ha destacat que “és la candidatura més solvent per tornar a liderar el Consell de Mallorca que combina joventut i experiència. Un equip de persones que coneix el Consell de Mallorca i les seves competències, que té experiència de gestió i que coneix el territori de Mallorca”.

Cladera ha conclòs que “em fa molta il·lusió encapçalar aquesta candidatura i estic disposta a deixar-me la pell per tornar a ser primera força i tornar a vertebrar una majoria d’esquerres que asseguri el present i el futur de la nostra illa”.

Leave a Reply