Catalina Cladera: “Som el partit del seny, de l’estabilitat social, del progrés econòmic i de la cura del medi ambient”

Més de 150 persones han assistit al míting celebrat pels socialistes de Montuïri, que encapçala Toni Miralles

La candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat en un míting amb els socialistes de Montuïri, encapçalats per Toni Miralles, en el qual has assistit més de 150 persones. De fet, el menjador de l’escola, lloc habilitat per a l’acte, ha quedat petit i desenes de persones han hagut d’escoltar les intervencions des del pati.

En aquest escenari, Cladera ha destacat que el Partit Socialista és “el partit del seny, de l’estabilitat social, del progrés econòmic i de la cura del medi ambient”, i per això ha demanat la confiança de cara a les eleccions 26 de maig, “perquè està en joc seguir sempre endavant i caminant cap al progrés o tornar enrere 40 anys”.

En aquest sentit, Cladera ha recordat que només hi ha dues opcions clares el 26 de maig, i que són aquest govern de progrés “liderat pel Partit Socialista” o la suma dels que “tenen la idea d’atemptar contra la igualtat d’homes i dones, contra la convivència i contra l’estat del benestar”, ha ressaltat la candidata socialista.

Per això, l’actual consellera d’Hisenda ha demanat repetir la setmana que ve la “mobilització tan important del 28 d’abril” i ha insistit als assistents que no es “confiïn” i que “tornin a votar”, perquè “amb una vegada no basta”. “Ens jugam l’educació, que és el futur dels nostres fills, la salut, les polítiques de mobilitat, el transport públic, les energies netes, els serveis socials i la cura de la gent gran”.

En definitiva, una sèrie de mesures, ha dit Cladera, que “hem començat aquesta legislatura i que la pròxima hem de consolidar”.

“Jo vaig néixer al final de la dictadura i em costa de creure que encara hi hagi qui vulgui atemptar contra el progrés que hem aconseguit aquests 40 anys. Per això és tan important que votem i facem que tothom vagi a votar el 26 de maig, i voti socialista, per fer que continuem sempre endavant”.

Respecte de la situació municipal, Cladera ha destacat que “Montuïri ha avançat molt aquesta legislatura amb l’ajuda del Consell de Mallorca i el Govern de Francina Armengol”, amb exemples com “el milió d’euros procedents de l’Impost de Turisme Sostenible per impulsar el Centre d’Interpretació de Son Fornés o el compromís per al nou centre de salut”.

En aquest punt, Cladera també ha volgut dedicar unes paraules per a la figura de Toni Miralles, “una persona jove, molt implicada amb el poble i la més ben preparada per ser el batle de Montuïri a partir del 26 de maig”.

Source: Noticies Fedaració Mallorca

Comments are closed