Cladera recorda a Sant Joan la importància d’anar a les urnes el 26 de maig “i votar progrés per evitar que la dreta sumi i ens faci retrocedir”

La candidata a la presidència del Consell de Mallorca ha acudit a la presentació de la candidatura socialista a Sant Joan

Catalina Cladera, candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca, ha recordat una vegada més la importància de les eleccions municipals i autonòmiques del pròxim 26 de maig i de votar “progrés” amb l’objectiu “d’evitar que la dreta sumi i ens faci retrocedir”. En aquesta ocasió, Cladera s’ha expressat d’aquesta manera en la presentació de la candidatura dels socialistes de Sant Joan, encapçalada per Pep Baucà, per als comicis de la setmana que ve.

“Estam molt contents dels resultats del 28 d’abril, perquè la gent va anar a votar”, ha dit Cladera alhora que ha insistit en el fet que “hem de tornar a omplir les urnes de roses vermelles perquè els socialistes som els únics que sempre hem fet progressar aquesta terra”.

Així s’ha referit Cladera en relació als darrers quatre anys, una legislatura en la qual el Govern dirigit per Francina Armengol “tenia molt clar que s’havia d’avançar en tot allò que ens havia fet retrocedir en la legislatura anterior, amb Bauzá, en la qual es varen acomiadar professors i va tancar centres de salut els horabaixes”.

En referència al futur, la candidata socialista ha explicat als assistents a l’acte que tant ella capdavant del Consell de Mallorca com Armengol al Govern de les Illes Balears, demanen el vot socialista per “seguir apostant per la sanitat i reduir les llistes d’espera, per l’educació i perquè les aules estiguin ben dotades de professors i es facin les reformes que facin falta, perquè les instal·lacions esportives estiguin en millors condicions o perquè el centre de salut de Sant Joan no quedi en un calaix”, en referència al compromís socialista de fer realitat el projecte del centre del municipi.

Per una altra banda, Cladera ha clamat en la seva intervenció per seguir lluitant pel “valor socialista” de la igualtat d’oportunitats. “Els nostres pobles estan canviant, ve molta gent de fora a viure i hem de fer que s’integrin”, ha dit Cladera, qui ha afegit que “mai no hem d’atemptar contra la gent que ve a viure aquí, perquè dins la pluralitat hi ha la riquesa, i la igualtat, que ara pareix tan normal, ha costat molts d’anys”.

Aquest ha estat un altre dels motius pels quals la candidata socialista ha demanat “la confiança” en el PSIB-PSOE el 26 de maig, perquè “aconseguir que una dona sigui presidenta, vagi en una candidatura o, fins i tot pugui votar, ha costat molt de temps i ara no podem permetre fer ni una passa enrere, i tots els que avui estam aquí tenim una gran responsabilitat per al futur d’aquesta terra.

Així mateix, Catalina Cladera ha alabat el candidat a la batlia de Sant Joan i el seu equip, de qui que “tenen una idea molt clara de tot allò que no funciona a Sant Joan i de com ho han de fer perquè funcioni; a més de les forces i les ganes, ho tenen clar”.

Pep Baucà, per la seva banda,  s’ha compromès a “solucionar problemes que fa dècades que arrossegar i que ja és hora d’arreglar, com la reforma de la Casa de Cultura, fer realitat el projecte del centre de salut de Sant Joan o impulsar el mercat setmanal de Sant Joan”.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed