Sempre Endavant demana el vot “per fer possible un altre Campos des d’un govern participatiu i transparent”

El senador Xisco Antich demana el vot per als socialistes també a Europa, ja que “tot i que pensem que ens queda molt enfora, és on es decideixen moltes polítiques que ens afecten directament”.

La coalició Sempre Endavant de Campos ha presentat avui la seva llista, encapçalada pel socialista Paco Blasco, en un acte amb centenar de persones al qual han assistit els senadors Xisco Antich i Cosme Bonet, la Secretària General de la FSM, Mercedes Garrido, i les Secretària d’Organització i Presidenta del PSIB-PSOE, Silvana González i Bel Oliver, que formen part de la candidatura.

Blasco ha presentat “una coalició potent, amb l’experiència de govern del PSIB-PSOE, joves d’Esquerra Unida, i persones independents”, i ha demanat el vot “perquè un altre Campos és possible i creim que es pot fer un govern municipal d’una altra manera, sempre des del respecte cap a la democràcia”.

En aquest sentit, el socialista ha advertit que “arrossegam un dèficit democràtic i és necessari que protegim la nostra democràcia, perquè és molt jove i tendra”, demanant que “ho tinguem tots en compte a l’hora de votar diumenge que ve, no només a Campos, sinó a Mallorca i Balears”.

En clau municipal, Blasco s’ha compromès a fer de Campos “un municipi obert a la participació i la transparència, començant per uns pressuposts participatius i amb un ple extraordinari on rendirem comptes a la ciutadania”. “No només hem de fer les coses bé, ho hem de demostrar, i per això la transparència serà un eix clau del nostre govern”, ha assegurat Blasco.

També s’ha compromès a posar els joves en el centre de la política, “amb la creació d’un casal de joves i un Consell Assessor de la Joventut que decidirà en què s’inverteix el pressupost destinat a aquest col·lectiu”.

En aquest sentit, un altre compromís important per a la coalició d’esquerres és l’educació i per això el campaner ha assegurat que “invertirem part del superàvit perquè cap nin de Campos hagi de pagar els llibres, i per ajudar les famílies que tenguin fills que vulguin estudiar a fora”.

Per la seva part, el senador Xisco Antich a mostrat el seu suport a Blasco, de qui ha destacat la seva “gran experiència i força”. “És de felicitar que siguem capaços d’ajuntar-nos, de deixar les diferències de banda per presentar una alternativa a Campos i apostar per un municipi que es governi comptant amb la gent”, ha alabat.

Antich ha revisat les polítiques que ha fet l’executiu autonòmic els darrers quatre anys, remarcant l’aposta per l’educació “com a anivellador d’oportunitats, sense importar si un ha nascut a casa rica o a casa pobra”. Per això, ha assegurat el senador “s’ha licitat el projecte per fer una escola nova a Campos, i s’han fet millores tant a l’institut com al CEIP”.

Igualment, el senador no ha volgut deixar l’oportunitat de cridar a la mobilització també per a les eleccions europees, ja que “si bé ens solem pensar que Europa queda molt lluny, no podem oblidar que moltes de les polítiques que ens afecten directament es decideixen a Europa”.

Per això, ha demanat “votau socialista a totes les institucions, i d’aquí a quatre anys viureu millor”.

Leave a Reply