Cladera: “El 26 de maig ens jugam el més important: l’educació, la sanitat i els serveis socials que volem, que només avançaran amb un vot al PSIB-PSOE”

Més de 400 persones han volgut assistir al dinar de presentació de la candidatura socialista de Maria de la Salut, liderada per Rafel Aulet

Més de 400 persones han assistit al dinar de presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Maria de la Salut, liderada pel candidat a la batlia, Rafel Aulet, en un acte celebrat a la Plaça del Pou on també ha assistit la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el senador electe per Mallorca, Cosme Bonet, i la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido. 

 Cladera ha recordat que diumenge que vé “ens jugam el més important, com és l’educació, la sanitat, els serveis socials i els ajuntaments que volem”, per la qual cosa ha animat a tothom a votar al partit socialista com a única forma d’avançar cap endavant en aquests àmbits. 

 La candidata socialista ha advertit que “res està guanyat i no ens podem relaxar amb la victòria electoral del 28 d’abril”, per la qual cosa s’ha compromès a fer feina “per millorar la vida dels mallorquins i mallorquines”. 

 En aquest sentit, Cladera ha avançat que si és presidenta del Consell de Mallorca “tothom podrà decidir on vol ser atès de major, ja sigui a casa seva amb l’ampliació a tota Mallorca del servei d’atenció a domicili, a una residència amb les 250 noves places residencials que farem a Mallorca o les 1.000 per a atenció a la cronicitat”. 

En qualsevol cas, Cladera ha insistit en què “queden 7 dies que ens poden fer canviar la nostra història, per la qual cosa dia 26 hem de pintar Maria de la Salut, Mallorca, Balears i Europa de vermell i governar per primera vegada vuit anys seguits”. 

 En el mateix sentit s’ha pronunciat el senador socialista electe per Mallorca, Cosme Bonet, qui ha defensat que “dia 28 vam donar una lliçó a les urnes a la dreta i l’extrema dreta, però no basta, dia 26 de maig les urnes han de sumar més roses i punys que qualsevol altra papereta de les dretes i fer que tenguem governs socialistes a totes les institucions”. 

 Per part seva, el candidat socialista a la batlia de Maria de la Salut, Rafel Aulet, ha presentat la seva llista “orgullosos de ser qui som, perquè lluitam per la llibertat i la justícia social, perquè som un partit al servei del nostre poble i perquè només quan governam els socialistes avançam”. 

 Per això, Aulet ha animat a tothom a aprofitar aquests darrers 7 dies de campanya per “donar-ho tot i repetir els resultats del 28 d’abril, però per aconseguir-ho és imprescindible que tothom vagi a votar al Partit Socialista i no deixem passar a la dreta rància que ens vol fer tornar a l’època del blanc i negre”. 

Leave a Reply