Catalina Cladera tornarà a ser la candidata dels Socialistes de Mallorca a la presidència del Consell de Mallorca amb l’objectiu de continuar transformant l’illa

Catalina Cladera: “crec que, en aquesta vida, si hi ha una cosa que val la pena és lluitat per fer millor el nostre món, i fer-ho representant els valors del socialisme”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca i presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, tornarà a ser la candidata a les eleccions del 2023 amb l’objectiu de continuar presidint el Consell de Mallorca i continuar transformant l’illa.

Cladera s’ha dirigit a la militància a través d’una carta on ha confirmat la seva candidatura “he formalitzat la meva candidatura per tornar a encapçalar els i les socialistes de Mallorca al Consell. Et deman de nou la teva confiança i ajuda per fer front a aquest repte”.

La secretària general dels socialistes de Mallorca, que va entrar a presidir el Consell de Mallorca el 6 juliol de 2019, ha declarat que “crec que, en aquesta vida, si hi ha una cosa que val la pena és lluitar per fer millor el nostre món, i fer-ho representant els valors del socialisme. Fer-ho per seguir avançant per una Mallorca pròspera i digna, justa i sostenible, que sigui l’escenari ideal per fer realitat els nostres somnis i els dels nostres fills i nets”.

Cladera ha acabat la carta destacant que “ha estat una legislatura molt difícil. Però si una cosa hem fet ha estat ser sensibles a les necessitats de famílies, dels autònoms i de les empreses. Perquè quan governam les i els socialistes, no amagam el cap, sinó que miram als ulls els problemes i les dificultats per posar-hi remei. Per això és important que sempre hi hagi socialistes al capdavant del Govern, del Consell o de qualsevol batlia de Mallorca. I ara és el moment de tornar-ho a fer”.

Leave a Reply