Catalina Cladera: “Vos deman que el 28 de maig vos mobilitzeu per fer possible una majoria progressista a Lloret, Mallorca i les Illes Balears”

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat Xisco Arrom durant la presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, presidenta del Consell de Mallorca i candidata a la reelecció, Catalina Cladera, ha demanat que “el 28 de maig la ciutadania s’ha de mobilitzar per fer possible una majoria progressista a Lloret de Vistalegre, Mallorca i les Illes Balears”. Unes declaracions que ha fet la socialista durant la presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Lloret encapçalada per Xisco Arrom.

D’aquesta manera, Cladera ha ressaltat que “queden manco de 30 dies perquè en Xisco Arrom sigui batle de Lloret; Francina Armengol, la presidenta del Govern de les Illes Balears i jo la presidenta del Consell de Mallorca”. “La millor opció per garantir unes polítiques pensades en benefici de l’interès general és la que representa el Partit Socialista”, ha incidit la socialista durant la presentació de la candidatura.

També, Cladera ha posat en valor que “totes les persones que acompanyen la candidatura de Xisco Arrom tenen un compromís alineat amb les polítiques socialistes de progrés perquè volem millorar el benestar de la ciutadania amb més i millors serveis públics, potenciar la transició ecològica, promoure la cultura, el patrimoni i l’esport i impulsar l’economia municipal”.

Per la seva part, el candidat socialista a l’Ajuntament de Lloret de Vistalegre, Xisco Arrom, ha agraït “a totes les persones que han volgut acompanyar-me, gent que és garantia d’un bon govern”. “Em present amb la màxima il·lusió, conscient del munt de reptes que té Lloret i de les possibilitats de progrés que es poden assolir des de l’Ajuntament”, i hi ha afegit que “aquest nou projecte que volem liderar passa per prioritzar la cultura popular, la gent de Lloret i impulsar un poble viu i actiu”.

Arrom ha destacat que “vull un Lloret més proper, amb activitats, vida i gent”. “Ja és hora que Lloret iniciï un nou model de creixement que millori la qualitat de vida de la gent que hi viu, que dibuixem un futur sostenible social i mediambientalment”. “Tot això, i més, ho podrem fer un equip d’homes i dones preparades, amb experiència, il·lusió i ganes de governar Lloret a partir del 28 de maig per transformar la vida de la gent”, ha conclòs.

Leave a Reply