Catalina Cladera: “Na Maria José és una dona compromesa amb Sencelles, ha conformat un gran equip preparat per governar al municipi”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Maria José Cosano en la presentació de la candidatura socialista per Sencelles

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Maria José Cosano en la presentació de la candidatura socialista per Sencelles per a les pròximes eleccions del 28 de maig. Cladera ha declarat que “na Maria José és una dona compromesa amb Sencelles, ha conformat un gran equip preparat per governar al municipi”.

La candidata a la batlia de Sencelles, Maria José Cosano, ha començat el seu discurs agraint a tots els presents en la presentació de la candidatura socialista per Sencelles. Cosano ha agraït a l’Agrupació local el seu suport. També ha agraït a la presidenta i candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i a diferents membres del Partit Socialista que hagin assistit a la presentació.

Cosano ha comentat que “el Partit Socialista és l’únic que té un projecte, que té un futur. Un partit que ha demostrat que les persones són lo primer. És un honor representar al Partit Socialista a Sencelles, vull ser la primera dona batlessa del municipi”.

Per acabar el seu discurs, Cosano ha assenyalat que “esperen dies de feina que, estic segura, que valdran la pena. Som un equip de dones i homes compromesos amb Sencelles i els seus llogarets, amb ganes d’escoltar i ser escoltats, fer feina i donar un impuls necessari per Sencelles”.

Per la seva banda, la secretària general de Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha declarat que “tenim una candidata socialista molt bona per Sencelles. És una dona compromesa amb Sencelles, estic segura que aconseguirà la batlia. Està acompanyada d’un gran equip de dones i homes”.

Finalment, Cladera ha volgut fer incís en què “avui, dia primer de maig és un dia de celebració i de reivindicació. Hem de reivindicar tots els avanços que, gràcies als governs socialistes, hem aconseguit com a societat. Reforma laboral, conveni d’hostaleria, pujada salari mínim o la pujada de pensions”.

Leave a Reply