Rosa Bestard: “Hem format un equip de dones i homes preparats i amb capacitat per treballar per Campanet quatre anys més”

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Rosa Bestard en la presentació de la candidatura socialista per Campanet

Rosa Bestard ha presentat davant més de 150 persones la candidatura socialista per Campanet per les eleccions del 28 de maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera i la secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, també han participat en la presentació de la candidatura socialista per Campanet.

L’actual batlessa de Campanet i candidata a la reelecció, ha destacat que “hem format un equip de dones i homes preparats i amb capacitat per treballar per Campanet quatre anys més. M’han demostrat que puc confiar en ells, tots ells estan molt implicats amb el poble”.

De la candidatura que l’acompanyarà, Bestard també ha comentat que “som un equip divers i plural, un equip d’amics i amigues. Tenim un equip i un projecte que faran liderar quatre anys més el canvi iniciat fa quatre anys que el poble de Campanet necessitava”.

La secretària general de l’FSM, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la candidatura i, de Rosa, ha assenyalat que “és una dona valenta i molt treballadora que tornarà a ser la batlessa de Campanet quatre anys més. Ho tornarà a ser gràcies al gran equip de dones i homes que l’acompanyarà a les eleccions del pròxim 28 de maig”.

En una part del seu discurs, Cladera ha volgut fer esment al Servei d’Atenció Integral a Domicili (SAID) amb el que s’ha treballat aquesta legislatura “és un servei que garanteix una atenció de qualitat a casa dels majors. A Campanet s’ha implantat molt bé aquest servei gràcies a la feina de na Rosa i tot l’equip”.

La secretària de política autonòmica del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, també ha estat present en la presentació de la candidatura socialista per Campanet i ha declarat que “Campanet ha millorat molt gràcies a la feina de na Rosa com a batlessa, és una persona que estima moltíssim i que coneix el seu poble. Sap tot el que volen i necessiten els seus veïnats i veïnades”.

Leave a Reply