Cladera demana el vot per al Partit Socialista perquè “amb institucions alineades farem millors polítiques”

Virgili Moreno, candidat a revalidar la batlia d’Inca, ressalta els beneficis que per a les Illes Balears suposaria tenir, per primera vegada, quatre institucions del mateix color

Més de 800 persones han acompanyat els Socialistes d’Inca en la festa de tancament de campanya en un acte en el qual hi ha estat presents la candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a revalidar la batlia de la ciutat, Virgili Moreno.

La candidata al Consell de Mallorca ha demanat el vot per al Partit Socialista perquè “amb institucions alineades ens coordinarem millor i farem millors polítiques”, en referència a la possibilitat que hi hagi governs socialistes a Espanya, al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears.

“Diumenge és important votar el projecte socialista perquè és el que té més força i més garanties de futur, sobretot amb les institucions alineades”, ha remarcat Cladera.

En aquest sentit, la candidata socialista ha explicat que comptar amb institucions “amb el mateix full de ruta” i que aposten per consolidar “polítiques que ja hem demostrat que sabem fer”, com per exemple “millorar el progrés social, aconseguir l’estabilitat econòmica i social i lluitar contra el canvi climàtic”, serà beneficiós per a la gent, com també tenir “un Consell de Mallorca que pensi en els municipis i hi faci inversions”.

Després de reunir més de 1.100 persones a l’acte central de campanya del PSIB-PSOE amb el president en funcions del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i més de 800 en la festa dels Socialistes d’Inca, Cladera ha destacat “la il·lusió i la força” que “arrenca” en la gent el projecte socialista, que “surt a guanyar el 26 de maig”.

Per la seva banda, el candidat a revalidar la batlia d’Inca, Virgili Moreno, també ha insistit en com és d’important la mobilització perquè, “per primera vegada tenguem quatre institucions amb el mateix color”.

Respecte d’això, Virgili ha volgut emfasitzar que és “molt important comptar amb el vot al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears per continuar amb aquesta molt bona col·laboració institucional, perquè és important mantenir les inversions i l’ajuda que vénen de fora”.

“El nostre missatge és clar: que el diumenge 26 de maig anem a votar per omplir les urnes de vots socialistes per continuar progressant”, ha exposat Virgili, qui ha destacat que “tenim un projecte de futur que, sense cap dubte, és el que ha de menester la nostra ciutat, com hem demostrat aquests quatre anys i volem continuar fent en els pròxims quatre”.

Source: Noticies Fedaració Mallorca

Comments are closed