Cladera: el discurs de Galmés és decebedor i no aporta cap solució als problemes dels mallorquins.

80 minuts de discurs del president del Consell no basten per aportar “les solucions als problemes dels mallorquins i mallorquines”. La portaveu socialista, Catalina Cladera ha titllat el relat de Galmés com a “decebedor, d’una persona que no fa de president sinó d’oposició a l’oposició”, per les seves constants referències al passat i no a un programa de govern propi que sembla no tenir. El discurs no ha fet cap referència als atacs a la figura de la Filla Predilecta de Mallorca, Aurora Picornell, ni a l’absència de la bandera LGTBI a la façana del Consell en la vigília de la celebració del Dia de l’Orgull.

El discurs de Galmés en a primera jornada del Debat de Política General del Consell de Mallorca ha resultat “totalment decebedor, petit i covard”, segons ha afirmat la portaveu socialista, Catalina Cladera, en acabat de la intervenció. “És un discurs que no fa per un president, que es dedica a fer oposició de l’oposició, per que necessita la comparació permanent amb la nostra gestió de la passada legislatura, un fet que demostra que ell no en te de pròpia”.

La socialista ha trobat a faltar una “defensa a la figura d’Aurora Picornell, com a Filla Predilecta de Mallorca que és”, després de l’ultratge que va patir la setmana passada en seu parlamentària per l’actitud de l’ultra Le Senne. En desgreuge, tots els consellers socialistes, els de Mes per Mallorca i del PI han lluït una camiseta amb les imatges de Picornell les Roges del Molinar.

Cladera ha lamentat el to “groller i desqüalificador” de la intervenció de Galmés, que ha salpebrat el seu discurs “de mentides”. Un discurs que “no ha aportat cap solució als problemes que Galmés va dir que venia a resoldre”, com els embossos de trànsit, la massificació, l’accés a l’habitatge, la carestia de vida, o la reducció de les llistes d’espera per accedir a una plaça de residència per a gent gran.

La portaveu socialista ha qualificat com a “molt greu” la involució que ha patit Mallorca sota el govern de PPVOX, en temes de Memòria Democràtica, i ha responsabilitzat Galmés d’haver obert la porta del govern de Mallorca a l’extrema dreta.

Leave a Reply