Cladera es compromet a convertir Es Sindicat de Felanitx en un centre internacional d’Arts Plàstiques

Avui ha visitat les instal·lacions de l’antiga cooperativa de vi acompanyada pel candidat a la batlia de Felanitx, Xisco Duarte

La candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha visitat les instal·lacions d’Es Sindicat de Felanitx, antiga cooperativa de vi del municipi, i s’ha compromès a convertir les instal·lacions en un centre internacional d’Arts Plàstiques amb l’objectiu de potenciar-lo “com un espai important de cultura i projecció internacional”.

Cladera ha destacat l’aposta dels socialistes perquè la cultura “sigui un element de cohesió social” i ha ressaltat que apostaran per espais que es puguin convertir en “grans referents” per a artistes i creadors, per la qual cosa ha demanat el vot per al pròxim diumenge, per fer de la cultura “un element fonamental de progrés”.

Per als socialistes, ha explicat la candidata socialista, aquest projecte uniria “cultura i patrimoni”, ja que permetria “conservar el patrimoni i, a la vegada, potenciar la cultura”.

Ha acompanyat Cladera durant la visita el candidat socialista a la batlia de Felanitx, Xisco Duarte, qui ha explicat que, des de l’Ajuntament de Felanitx creiem “fermament” en aquest projecte, que ha defensat perquè “forma part de l’ADN dels felanitxers i felanitxeres”, els qual duen “dins la sang” la protecció d’aquest edifici.

No obstant això, Duarte s’ha compromès no només a protegir-lo sinó també a impulsar que “torni a la vida”. Per això, la seva proposta és la d’implantar en aquest espai estudis superiors. “Farem feina colze a colze amb el Consell de Mallorca durant aquests quatre anys, perquè tenim clar que és el motor cultural que necessita Felanitx”.

Duarte ha insistit que la intenció és que aquest projecte no quedi només a Mallorca, sinó que el seu desig és que es converteixi “en un centre de projecció internacional vinculat a la figura de Miquel Barceló”.

Source: Noticies Fedaració Mallorca

Comments are closed