Cladera: “Tenim un equip preparat per abordar els reptes de futur de Mallorca i per continuar sent la primera força política en aquesta terra, més enllà de 2023”

Avui s’ha celebrat la primera reunió de la nova Executiva de la Federació Socialista de Mallorca (FSM) encapçalada per la secretària General, Catalina Cladera

Avui s’ha celebrat la primera reunió de la nova Executiva de la Federació Socialista de Mallorca (FSM), nomenada en el 14è Congrés insular que es va celebrar el passat 4 de desembre.

“Un equip amb representació municipal i institucional, en el qual es combina experiència i joventut, i que està preparat per abordar els reptes de futur de Mallorca, per assolir els objectius que ens hem marcat per arribar, no tan sols a 2023 com a primera força política de Mallorca, sinó amb la mirada posada a un llarg termini per seguir canviant la història d’aquesta terra”, ha destacat la secretària general, Catalina Cladera.

En aquest sentit, Cladera ha destacat la nova composició de l’Executiva i l’estructura que permetrà abordar aquests reptes de futur, “per assolir un creixement més sostenible des del punt de vista social, econòmic i mediambiental. Per garantir la recuperació justa, per promoure polítiques de lluita contra el canvi climàtic, per enfortir l’estat de benestar i els serveis públics a Mallorca”

Cladera ha incidit que “som el partit polític que més s’assembla a la societat de l’illa, el que millor pot respondre a les necessitats actuals i de futur, garantint drets i llibertats i un creixement més sostenible i més equitatiu, sense deixar ningú enrere”.

“Comencem a fer feina en aquest apassionant projecte, amb molta il·lusió i amb noves idees amb les quals, estendrem els valors socialistes a cada racó de l’illa per seguir fent avançar aquesta terra. Tenim el repte i la responsabilitat de mantenir i incrementar el suport rebut el 2019, actualitzant el nostre projecte en el qual ja estem fent feina”, ha manifestat Catalina Cladera.

Cal recordar que les passades eleccions el partit socialista a Mallorca va obtenir el suport de més de 90 mil persones, sent la força més votada a l’illa, als ajuntaments, al Consell i al Parlament. Amb més de 160 regidores i regidors als pobles i ciutats de Mallorca, formant part de 27 equips de govern i amb 16 batlies aquesta legislatura, a més de la presidència del Consell de Mallorca i del Govern.

Leave a Reply