El Grup Socialista al Consell de Mallorca posa en valor les 139 propostes de resolució presentades pels partits que donen suport al govern després del debat de política general

Silvana González: ”Amb aquestes 139 propostes de resolució reafirmem el compromís del Partit Socialista amb Mallorca”

El Grup Socialista al Consell de Mallorca ha valorat de forma positiva les 139 propostes de resolució que s’han presentat des de l’equip de govern després del debat de política general. Totes aquestes propostes han estat aprovades al ple ordinari del Consell de Mallorca d’aquest dijous. La portaveu adjunta del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Silvana González, ha destacat que “amb aquestes 139 propostes de resolució reafirmem el compromís del Partit Socialista amb Mallorca”.

Algunes d’aquestes 139 propostes reafirmen els Acords de Raixa com a full de ruta, posen en valor l’escut social que s’ha posat en marxa en situacions de crisi com la COVID-19 o la guerra d’Ucraïna amb les ajudes per valor de 22 milions d’euros desplegades en 13 mesures per part del Consell de Mallorca o les ajudes per valor de 200 milions d’euros presentades pel govern balear per fer front a la inflació. També s’han destacat els bons de 200 euros presentats pel Consell de Mallorca per ajudar a les famílies.

La portaveu adjunta del Grup Socialista al Consell de Mallorca, Silvana González, ha explicat algunes d’aquestes 139 propostes de resolució i ha remarcat que són propostes “necessàries per a la situació que estam vivint i de consolidació de polítiques capdavanteres per al present i al futur d’aquesta illa”.

Entre d’altres, aquestes propostes de resolució constaten el compromís amb els Ajuntaments que s’ha fet efectiu amb ajudes per valor de 150 milions d’euros per millorar els municipis i la qualitat de vida dels seus habitants. També es transmet la satisfacció per l’aprovació de la part fiscal del Règim Especial per a les Illes Balears que s’haurà d’aprovar en el marc de la llei de pressuposts generals de l’Estat 2023.

Leave a Reply