La socialista Natalia Troya anuncia la seva candidatura amb l’objectiu de repetir batlia a Son Severa en les eleccions de 2023

Natalia Troya: “és un orgull poder representar el partit socialista, haver estat la primera batlessa de Son Servera en el 2019 encapçalant el partit més votat”

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Son Servera, Natalia Troya, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha mostrat el seu suport a la candidatura de Troya.

Natalia Troya ha començat el seu discurs agraint a totes les persones que l’han acompanyada des del 2003 en la seva carrera política. A més, ha afegit que per a ella “és un orgull poder representar al Partit Socialista, haver estat la primera batlessa de Son Servera en el 2019 encapçalant el partit més votat”.

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Son Servera ha destacat que té “les ganes i el coratge per continuar liderant el projecte socialista perquè encara no està conclòs”. També ha comentat que se sent “orgullosa de la feina feta i d’haver-hi estat en els moments més complicats”.

Troya ha acabat el seu discurs fent incís en què  “el Partit Socialista és l’opció més bona perquè la gent de Son Servera i Cala Millor visquin millor. M’acompanya un gran equip, gent molt bona i vàlida per formar la millor candidatura. Ara, el nostre objectiu per a les eleccions del 2023 són els 9 regidors, és a dir, la majoria absoluta”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Caldera, ha recolzat a Troya en el seu anunci i ha remarcat que “na Natalia està fent i ha fet molta feina aquesta legislatura com a batlessa de Son Servera. És una gran candidata, estic segura que el maig del 2023 obtindrà grans resultats”.

Leave a Reply