La socialista Xesca Mir presenta la seva candidatura a la batlia de Sa Pobla

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla, Xesca Mir, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla, Xesca Mir, ha anunciat davant militants i simpatitzants del PSIB-PSOE que presenta la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Mir en aquest anunci.

Xesca Mir ha destacat que “el nostre objectiu és formar un bon equip per presentar-nos a les eleccions, un equip que combini gent jove amb gent més experimentada. Em sent amb coratge per presentar-me i transmetre els valors socialistes. Pens que des de l’equip de govern s’està fent molt bona feina aquesta legislatura. El 2023 volem continuar fent feina pels poblers i pobleres”.

La secretària general de l’Agrupació Socialista de Sa Pobla ha agraït la presència de diferents companys del PSIB-PSOE com la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera; la secretària d’organització de l’FSM, Antònia Sastre; el secretari de coordinació territorial, Tolo Aguilar i el president del PSIB-PSOE, Rafel Oliver.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Caldera, ha acompanyat a Mir i ha comentat que “estic encantada amb que na Xesca vulgui continuar, tots els de l’Agrupació estam molt contents. Vull agrair-vos, primer a ella per donar la passa i a tots per aportar al projecte. El projecte socialista és fort i segueix convencent a la gent. Estic segura que amb l’esforç de tots i totes, Francina Armengol seguirà com a presidenta del govern balear, jo mateixa com a presidenta del Consell de Mallorca i na Xesca obtindrà la batlia de Sa Pobla”.

Leave a Reply