Pep Lluis Urraca: “Torn a presentar la meva candidatura a la batlia de Santa Eugènia perquè la feina feta i els resultats ens avalen. Tenim un gran equip i molta il·lusió”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia, Pep Lluis Urraca, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de  la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia, Pep Lluis Urraca, ha anunciat davant la militància la seva candidatura en les eleccions del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Urraca en aquest anunci.

Urraca ha destacat que “la feina feta i els resultats ens avalen per tornar a presentat la meva candidatura. Tenim un gran equip amb molta força il·lusió i ganes per continuar fent feina per Santa Eugènia. És el moment de recollir els fruits dels dos anys meus de batlia i els altres dos que formam part de l’equip de govern”.

El secretari general dels socialistes de Santa Eugènia ha posat en valor la feina feta des de l’equip de govern aquests tres anys, tot i que els inicis no van ser fàcils perquè “el Partit Popular ens va deixar els calaixos buits i factures sense pagar. Aquests tres anys hem aprovat tres pressupostos en temps i forma i hem sanejat els comptes de l’Ajuntament”.

Urraca ha destacat polítiques municipals que s’han dut a terme aquesta legislatura a Santa Eugènia com l’administració electrònica, els pressupostos participatius, la construcció de sis habitatges de protecció oficial a través de l’IBAVI, la recuperació de línia de bus amb Santa Maria del Camí, millora de la comptabilitat de l’Ajuntament, plans especials per als tres llogarets del poble, convertir el carrer d’es Moll en un carrer per a vianants, establir la setmana de la igualtat el mes de novembre o la renovació integral de l’antic Ajuntament.

Per últim, el secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia ha volgut remarcar la feina feta en termes de sostenibilitat “hem estat la primera comunitat d’autoconsum instal·lada a totes les Balears. Quaranta-dues famílies, cinc empreses i part de l’enllumenat públic tenen part de la seva electricitat gràcies a les plaques solar que es troben a l’escoles” ha assenyalat Urraca.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Caldera, ha acompanyat a Urraca i ha comentat que “en Pep Lluis va arribar per canviar la història, convertint-se en el primer batle socialista de tota la història de Santa Eugènia. Els taujans i taujanes han notat aquest canvi, han notat l’entrada d’un govern progressista. Amb un Ajuntament al costat de la gent”.

Finalment, Cladera ha volgut donar el seu missatge de suport a Pep Lluis Urraca “com va fer en Miquel Àngel Coll al seu dia creant l’Agrupació Socialista de Santa Eugènia i sembrant perquè en Pep Lluis fos el primer batle socialista al poble. Ara, en Pep Lluis segueix sembrant per recollir els fruits el maig del 2023. Estic segura que formarà un gran equip de feina per continuar amb la tasca feta aquests anys de legislatura”.

Leave a Reply