Jaume Oliver: “Llucmajor necessita un canvi, per això present la meva candidatura a la batlia en les eleccions municipals del 2023”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Llucmajor, Jaume Oliver, ha anunciat la seva candidatura amb la presència de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol i la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Llucmajor, Jaume Oliver, ha presentat la seva candidatura a la batlia en les eleccions del 2023 davant 200 militants i simpatitzants del Partit Socialista. La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol i la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera han acompanyat a Jaume Oliver en aquest anunci.

Jaume Oliver ha destacat que “Llucmajor necessita un canvi, per això present la meva candidatura a la batlia en les eleccions del 2023. Vull fer una política responsable, transparent i honesta, una política que escoltarà i estarà al costat dels veïnats i veïnades de Llucmajor”.

Oliver ha afegit que “el municipalisme, la política local seran el meu full de ruta. Vull fer una nova política a Llucmajor, basada en la feina continua, feina de carrer, escoltant i parlant amb tota la gent dels nuclis del nostre poble, des de s’Arenal fins a Tolleric. Per a mi la política municipal és vocació i passió”.

Per la seva banda, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha volgut acompanyar a Jaume Oliver en aquest anunci. Armengol ha comentat en el seu discurs que “Llucmajor mereix un govern socialista i mereix una persona com en Jaume. Els Ajuntaments són la porta a la que primer toquen les persones quan tenen un problema o una necessitat. Ara, tenim un govern que no obri mai, que no atén mai, que respon amb un cop de porta. Però sé que en molt pocs mesos, aquesta porta s’obrirà de par en par i en Jaume, el seu equip, les i les socialistes de Llucmajor, estareu amb la gent per escoltar-la i acompanyar-la amb polítiques de progrés a l’alçada de les seves necessitats”.

La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha acompanyat a Jaume Oliver. Cladera ha fet incís en què “en Jaume és una persona compromesa, tant amb Llucmajor, municipi que estima profundament, com amb les idees i els valors socialistes. L’anterior legislatura ja va demostrar el seu compromís amb aquest municipi quan l’esquerra va tenir l’oportunitat de governar l’Ajuntament de Llucmajor i, sense cap dubte, l’ha mantingut al llarg d’aquests 4 anys malgrat estar a l’oposició. I sempre, sempre, des de la convicció ferma de defensa de l’interès general dels ciutadans i ciutadanes de Llucmajor”.

Cladera ha conclòs: “Llucmajor és un municipi important per Mallorca i Mallorca és important per Llucmajor. Ho vam poder veure la setmana passada en el diàleg que vam mantenir sobre la rellevància de l’Àrea Metropolitana i la necessitat de treballar en mesures conjuntes i mancomunades. És important que municipis com Llucmajor, Palma, Marratxí o Calvià es mirin de cara, i que col·laborin i cooperin en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes perquè  davant problemàtiques comunes la ciutadania requereix solucions comunes”.

Leave a Reply