Xisco Arrom: “Tenim un bon equip amb ganes de fer feina per Lloret i, per damunt de tot, per a la gent de Lloret”

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Lloret ha presentat la seva candidatura a la batlia del poble

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Lloret, Xisco Arrom, ha anunciat la seva candidatura a les eleccions municipals del 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Arrom en aquest anunci.

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Lloret, Xisco Arrom ha destacat: “present la meva candidatura perquè crec amb els valors socialistes. Duran la pandèmia, el Partit Socialista ha demostrat aquests valors, no deixant a ningú enrere”. A més, Arrom ha afegit que sent “el suport de l’agrupació municipal i del partit”.

Arrom ha conclòs que “tenim un bon equip amb ganes de fer feina per Lloret i, per damunt de tot, per a la gent de Lloret. Partirem del diàleg, el consens i la participació amb diferents entitats i associacions del poble per preparar una bona candidatura perquè Lloret avanci”.

La secretària general dels socialistes de Mallorca, Catalina Cladera, ha volgut acompanyar a Xisco Arrom en el seu anunci. Cladera ha comentat que “sou un gran equip i no tenc cap dubte que en Xisco serà un gran candidat per aconseguir la batlia a Lloret”.

Leave a Reply