Els Socialistes d’Algaida, Pina i Randa obren una nova seu “per compartir un espai de reflexió obert a la ciutadania del municipi”

A l’acte varen assistir la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el secretari d’estratègia i acció electoral del PSOE, Javier Izquierdo, el secretari general dels Socialistes d’Algaida, Pina i Randa, Xesc Miralles, i la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.  

Els Socialistes de Mallorca han assistit a la inauguració de la nova seu de l’Agrupació Socialista d’Algaida, Pina i Randa. Un acte que va tenir lloc aquest dijous i al qual van assistir la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el secretari d’acció electoral del PSOE, Javier Izquierdo, el secretari general dels Socialistes d’Algaida, Pina i Randa, i la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

Durant l’acte d’inauguració de la nova seu, Armengol va aprofitar per felicitar a l’agrupació per la inauguració de la nova seu i va afegir que “estar aquí és molt il·lusionant, perquè significa que els i les socialistes tornam a obrir un espai de reflexió obert a la ciutadania del poble i de la gent que ens acompanya”.

La secretària general del PSIB-PSOE també va remarcar que “gràcies al Partit Socialista hem tengut la força i la valentia per poder fer front als reptes d’aquests anys sense oblidar l’interès general, salvant persones, empreses i economia, i això fa possible que avui -fent referència al dia d’ahir- ho poguem estar celebrant aquí, amb tots els companys i companyes del PSIB-PSOE i celebrant que a Algaida governam fa 30 anys de manera interrompuda”.

Per la seva banda, Javier Izquierdo, secretari d’estratègia i acció electoral del PSOE va remarcar que “les cases del poble permeten al PSOE seguir apostant per les seves idees i estar molt orgullosos de la nostra història”, perquè “els socialistes som els mateixos de sempre i no hem canviat ni hem canviat en aquests 143 anys d’història”.

A la inauguració de la nova seu dels i les Socialistes d’Algaida, Randa i Pina també va participar el secretari general de l’Agrupació, Xesc Miralles on remarcà que “hem de seguir defensant i posant en valor la nostra història, per enfortit l’escut social i encarar tots els reptes que tenim per davant perquè amb polítiques d’esquerra és la única manera de sortir de les crisis”.

Finalment, Maria Antònia Mulet, batlessa d’Algaida va concloure l’acte remarcant que “aquest nou espai genera il·lusió, ganes de continuar fent feina per al municipi” i que a més a més “és un local que forma part de la història viva del poble i que amb ell podrem seguir millorant la vida dels ciutadans i ciutadanes del municipi amb els valors de sempre”, ha conclòs.

Leave a Reply