El programa de formació dels Socialistes de Mallorca passarà a denominar-se Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera

En honor a qui fou president de la Federació Socialista de Mallorca, batle d’Alcúdia i vicepresident del Consell de Mallorca, entre altres càrrecs, i que va morir el passat 21 de febrer

El programa de formació anual de la Federació Socialista de Mallorca passarà a denominar-se Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera, en homenatge a qui fou president dels Socialistes de Mallorca, que va morir el passat 21 de febrer. Així ho ha aprovat la Comissió Executiva de la Federació, que s’ha reunit avui horabaixa.

L’actual president dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet, ha anunciat aquesta novetat, explicant que es canviarà el nom que fins ara s’ha utilitzat, Escola de Tardor, per la nova nomenclatura com a “millor homenatge que se li pot retre a Antoni Alemany, bon company i amic molt estimat”.

Bonet també ha destacat que aquest canvi de nom en honor al company Antoni Alemany servirà per “recordar-lo cada any i com a exemple per renovar la confiança en el projecte i els valors socialistes”.

Antoni Alemany i Cladera, a més de president dels Socialistes de Mallorca, va ser batle d’Alcúdia, vicepresident del Consell de Mallorca i conseller d’Hisenda i d’Obres Públiques a la institució insular.

Bonet també ha realçat l’actuació política d’Alemany i les seves idees però, sobretot, “l’actitud de mestratge que va tenir sempre, especialment cap als més joves, per ensenyar-nos què era la política i quins eren els valors socialistes”.

Nou impuls al programa de formació dels Socialistes de Mallorca

La nova Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera de la Federació Socialista de Mallorca també estrenarà nou format pel que fa a l’estructura i els continguts. Fins ara, aquesta escola de formació, denominada Escola de Tardor, s’organitzava un pic en l’any. Amb el nou format, passarà a constar de diverses sessions que es duran a terme al llarg de l’any.

“El nostre objectiu és convertir l’Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera en una fita estable al voltant de la qual organitzar de manera periòdica i durant tota la legislatura cursos de formació i d’intercanvi de bones experiències entre els regidors”, ha explicat Bonet.

Així mateix, la intenció és obrir processos participatius perquè la militància pugui fer arribar a la Federació les qüestions que més interès li desperten per així enfocar les formacions cap a temes d’actualitat política.

Cosme Bonet també ha explicat que la posada en marxa de l’Escola de Formació Antoni Alemany i Cladera es decidirà pròximament, a l’espera de com es desenvolupen els fets i les mesures de prevenció i contenció del COVID-19 a les Illes Balears.

En aquest sentit, Bonet també ha recordat que els socialistes s’afegeixen a la crida a la calma i demanen “confiança en el Sistema Nacional de Salut, un dels més ben valorat en tots món, i cap a la feina de contenció que estan duent a terme les autoritats sanitàries en tot moment”.

Leave a Reply