El PSIB-PSOE de Felanitx acusa el PP, i a la seva portaveu, Catalina Soler “de no voler les millores que el Govern de les Illes Balears està impulsant en aquest municipi”

Xisco Duarte: els terrenys estan pendents de la dotació de serveis que hauria d’haver fet l’Ajuntament i no ho ha fet, i el Govern de les Illes Balears, a diferència de l’Ajuntament, i per afrontar els problemes de la gent de Felanitx, ha fet una clara aposta com la construcció de l’Hospici al 2020

El PSIB-PSOE ha acusat el PP de Felanitx, i a la seva portaveu Catalina Soler “de no voler les millores que el Govern de les Illes Balears està impulsant en aquest municipi”.

Segons el secretari general de l’Agrupació Socialista de Felanitx, i candidat a la batlia, Xisco Duarte, “una vegada més, el PP de Felanitx, demostra, amb la seva actitud partidista que només té interessos particulars i no vol millorar la condició de vida dels habitants del municipi”.

Per a Duarte, “aquest és un projecte que es podrà realitzar perquè prestarà un bon servei al municipi i al conjunt de la comarca” i no entén que el PP de Felanitx “critiqui que el Govern estigui impulsant un hospital que proporcionarà una atenció integral i de qualitat als pacients crònics que ho necessitin i rebre així un tractament i cura per a recuperar la seva autonomia personal”.

El portaveu dels Socialistes de Felanitx ha afegit que “aquesta important inversió serà possible gràcies a la prioritat que està donant el Govern de les Illes Balears a la millora de la salut de les persones des de l’any 2015, recuperant-se, encara, de les retallades impulsades pel Govern del Partit Popular presidit per José Ramón Bauzá”.

Xisco Duarte també ha recordat que els terrenys estan pendents de la dotació de serveis que hauria d’haver fet l’Ajuntament i no ho ha fet, i el Govern de les Illes Balears, a diferència de l’Ajuntament, i per afrontar els problemes de la gent de Felanitx, ha fet una clara aposta com la construcció de l’Hospici al 2020”.

El portaveu dels Socialistes de Felanitx ha aprofitat també per criticar a l’Ajuntament perquè “el Govern de les Illes Balears continua esperant poder licitar les obres de la construcció i que el consistori comenci les obres de dotació de serveis tot i haver formalitzat el contracte dia 20 de gener de 2023 i avui dia encara no han començat”. I ha afegit que “Catalina Soler i el PP de Felanitx volien que l’hospital s’ubiqués a Petra per fer content al exconseller de Salut del Partit Popular, Martí Sansaloni”.

Finalment, Duarte, ha remarcat que “durant aquesta legislatura ha estat clara l’aposta del Govern de Francina Armengol per la millora de la Salut Pública de les Illes Balears que ha esdevingut tan necessària durant la pandèmia sanitària”.

Leave a Reply