Gori Estarellas: “Valldemossa necessita un canvi que ha d’arribar de la mà del partit socialista”

La secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha recolzat a Estarellas en la seva candidatura

El secretari general de l’Agrupació Socialista de Valldemossa, Gori Estarellas, ha anunciat davant diferents militants i simpatitzants del PSIB-PSOE la seva candidatura a la batlia de Valldemossa per les eleccions del 28 del maig de 2023. La secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha acompanyat a Estarellas en aquest anunci.

Estarellas ha declarat que “Valldemossa necessita un canvi que ha d’arribar de la mà del partit socialista. Volem un Ajuntament obert, on els veïnats i veïnades de Valldemossa puguin participar amb pressuposts participatius i fent preguntes als plenaris”.

A més, Estarellas ha afegit que “volem millorar la qualitat de vida dels valldemossins i valldemossines destinant una part del pressupost a l’educació. A més, volem donar ajudes als que més ho necessitin. Volem estar al costat de les persones majors del poble”.

El PSIB-PSOE es presentarà en solitari a Valldemossa de la mà de Gori Estarellas, que compta amb una gran experiència dins el món de la política, arribant a ser batle de Llucmajor. Estarellas ha conclòs que “tenim el millor equip, gent formada, gent amb experiència dins el món de la política com Teresa Suárez”.

Per la seva banda, la secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha assenyalat: “ha arribat el moment que a Valldemossa tornem a posar el segell de qualitat de les nostres polítiques i amb Gori, i tota la gent que l’acompanya, estic convençuda que serà una realitat”.

Finalment, Cladera ha destacat que “estic convençuda que si ens mobilitzam podrem seguir transformant aquesta terra quatre anys més perquè tenim un projecte clar, rigorós i de futur”.

Leave a Reply