Catalina Cladera: “Continuarem impulsant polítiques perquè els residents de Mallorca puguem seguir gaudint del nostre territori”

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat el segon acte sectorial de la Convenció Mallorca 2030, centrat en el territori

La Federació Socialista de Mallorca ha celebrat el segon acte sectorial de la convenció Mallorca 2030 titulat ‘La gent com a centre de les polítiques de territori’. La presidenta del Consell de Mallorca i Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, ha clausurat l’acte i ha assenyalat que “continuarem impulsant polítiques perquè els residents de Mallorca puguem seguir gaudint del nostre territori”.

La Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha assenyalat que “un gruix important de les polítiques estaran centrades en l’Àrea Metropolitana, formada per Llucmajor, Palma, Marratxí i Calvià, polítiques de mobilitat, habitatge i infraestructures”. Cladera ha conclòs que “s’ha de millorar la connectivitat entre els municipis i impulsar polítiques amb una mirada supramunicipal”.

Cladera ha comentat que el partit socialista entén el territori com “un dret de les persones a viure bé”. A més, ha afegit que “s’ha de cercar l’equilibri entre territori i turisme. El territori l’hem de poder gaudir bé els residents de Mallorca”.

Finalment, Cladera ha fet incís en la Llei de la Serra de Tramuntana que s’ha aprovat inicialment avui al Ple Extraordinari del Consell de Mallorca, “necessitam protegir i dinamitzar la Serra de Tramuntana perquè és un tresor que tenim a Mallorca, s’han de fer polítiques específiques per aquest territori”.

Leave a Reply